Foto bij Zesenvijftig

Sorry voor het vreemde einde, maar anders zou het te lang worden...

Nu komt het leuke stukje trouwens (MUHAHAHA CLIFFHANGER)

Oh, en btw: ik heb nu 11 abo's (WOEHOOEEEE PERSOONLIJK RECORD), dus dan zou je toch zeggen dat een paar reactie's en kudo's mogelijk zijn, toch?(flower)

“Hey Hazza,” zei ik toen hij had opgenomen. “Je moet iets voor me doen.”
“Wat dan?” vroeg hij nieuwsgierig.
“Bel de paparazzi en zeg dat ze om half acht vanavond voor het Grand Hotel hier in Londen moeten staan,” droeg ik hem op.
“Waarom?” Ik hoorde de verbazing in zijn stem.
“Daar kom je vanzelf wel achter,” zei ik geheimzinnig. “Doe het nou maar, en zorg ervoor dat je hier niks over zegt, tegen niemand!”
“Eh, oke, denk ik?” antwoordde hij verward.
“Dank je Harry. Tot later!”
“Later,” mompelde hij, nog steeds verbaasd. Ik hing op en toetste toen Liam’s nummer in.
“Hey babe,” zei Liam toen hij opnam.
“Hey LiLi,” zei ik. Liam zuchtte en ik grinnikte. “Sorry,” zei ik. “Ik belde even over vanavond.”
“Wat is er met vanavond?” vroeg hij.
“Kom je vanavond om zeven uur naar het Grand Hotel?” vroeg ik.
“Ja, is goed,” zei hij verrast. “Wat gaan we doen?”
“Dat is een verassing,” glimlachte ik ondeugend.
“Ehm, oke? Tot vanavond dan, bij het Grand Hotel,” zei hij, nog steeds onthutst.
“Ja, tot vanavond. O, en neem de achteringang,” raadde ik hem aan.
“Waarom?”
“Doe het maar gewoon.” Voor hij iets kon zeggen hing ik op.

Met een tevreden glimlach op mijn gezicht liep ik het Grand Hotel binnen. Het was kwart voor zeven, ik had genoeg tijd om me voor te bereiden. Ik ging met de lift naar het dak en legde daar mijn tas neer. De wind waaide hier hard, dus ik haalde steeds mijn haren uit mijn gezicht. Na een tijdje was ik dat zat, dus bond ik mijn haar in een staart. Ik keek weer op mijn horloge. Het was vijf voor zeven. Ik nam de lift terug naar beneden en wachtte bij de achteringang op Liam. Lang hoefde ik niet te wachten. Een nog steeds verwarde kijkende Liam kwam naar binnen.
“Hey LiLi.” Met een grote glimlach liep ik naar hem toe en drukte een kus op zijn lippen.
“Wat gaan we doen?” vroeg Liam nieuwsgierig. Ik schudde lachend mijn hoofd, maar gaf geen antwoord. Ik snapte nu waarom Liam het altijd zo leuk vond om mij te verrassen. Ik pakte Liam’s hand en trok hem mee naar de liften. Geduldig drukte ik op een knopje met de pijl naar boven, en een minuut later gingen de liftdeuren open. We stapten in de lift en ik drukte op het knopje voor de bovenste verdieping. Ik zag Liam verbaasd kijken, maar ik gaf nog steeds geen antwoord.
“Waarom staan we in een lift?” vroeg hij. Ik keek hem aan en zag zijn ondeugende blik. Ik rolde lachend met mijn ogen, maar drukte toch mijn lippen op de zijne. Liam sloeg zijn armen om me heen en drukte me dicht tegen zich aan. Ik ging op mijn tenen staan en legde mijn handen in zijn nek, waar ik een beetje met zijn haar speelde. Liam trok me nog dichter tegen zich aan en vroeg toestemming met zijn tong, die ik hem gaf.
Veel te snel opende de liftdeuren zich weer. Ik onderbrak de kus en zou de lift uitlopen, toen Liam me terugtrok en de liftdeuren zich weer liet sluiten. “We hebben alle tijd,” fluisterde hij grijnzend toen hij mijn vragende blik zag. Ik grinnikte, maar werd snel gesmoord door een nieuwe kus.
Uiteindelijk liet ik hem los om even naar adem te happen. “We moeten weer naar boven,” zei ik tegen hem. Liam knikte en drukte weer op de knop voor de bovenste verdieping.
Eenmaal op de bovenste verdieping had ik het gevoel dat mijn mond overuren had gedraaid, maar eigenlijk vond ik het niet erg. We liepen naar het trappenhuis, en we liepen verder naar boven.
“Gaan we naar het dak?” vroeg Liam verwonderd. Ik knikte en opende de deur. De wind sloeg meteen in mijn gezicht, en ik was blij dat ik mijn haar in een staart had gedaan. Het was vijf voor half acht, tijd om mijn plan te vertellen. Ik liep naar mijn tas toe en haalde er twee megafoons uit.
“Wat doe je met die megafoons?” vroeg Liam toen achterdochtig. Ik glimlachte liefjes naar hem.

Reageer (3)

  • Imperfectly

    Nu gaan ze het 'van de daken schreeuwen', denk ik ;D
    Leuk verhaal, btw <3

    1 decennium geleden
  • xPhaedra

    ohh, gemeen om hier te stoppen!
    Tou know what you should do-ooo!!

    1 decennium geleden
  • xonething

    SnelVerder!xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen