Listen: DIE IN YOUR ARMS BY JUSTIN BIEBER



- AND OMG WHATS YOUR OPINION ABOUT LWWY? I LOOOOVE IT!!! -

'Don't you dare to stand up' Harry's lage stem sprak de woorden bijna smekend uit. 'I'm thirsty!' roep ik lachend. Ik probeer me uit zijn greep te wurmen, maar het lijkt we onmogelijk. 'Harry-y! Let me gooo'
Hij lijkt zich er niks van mijn pogingen aan te trekken. Natuurlijk vond ik het niet erg om zo bij hem te liggen, op een lazy zondag, waarvan we al de hele middag niks hadden gedaan. Maar ik had nou eenmaal dorst en wilde iets drinken!
Ik laat mijn hoofd maar weer op zijn borstkas rusten. 'Okay, what you want' zucht ik, en ik hoor Harry tevreden grinniken boven mijn hoofd. Hij kreeg altijd zijn zin. Ik kon zijn puppyface die hij trok bij dit soort kleine dingetjes - en ook grote - nu eenmaal gewoon niet weerstaan.
Het progamma op tv gaat gewoon verder, en we geven beide geen kick. Ik had nog steeds dorst, maar opstaan was nog steeds onmogelijk, door Harry's greep.
'Harry?' probeer ik na ongeveer 10 minuten. 'Still thirsty, huh?' vraagt hij met een plagerige ondertoon in zijn stem. 'Ja.. Can I please stand up to get something..'
Hij geeft een kort knikje, maar hij laat me niet los. 'Let me go then..'
Er verschijnt een lach van oor tot oor op zijn gezicht en voordat ik het weet heeft hij me over zijn schouder gegooid. Hij staat op en loopt naar de keuken. 'Babeee! Please, let me go!' roep ik door het lachen heen. 'Harry! Put me down!' Harry blijft me negeren en hij opent de koelkast.Net alsof ik niks gezegd heb vraagt hij: 'What would you like? Some coke? Orange juice? Oh, we also have lemonade?'
'Just put me down' zeg ik. 'What did you say, love? Orange juice? Well, okay'
Hopeloos geef ik me over, en voel hoe Harry behendig met zijn ene hand mijn benen vasthoud en met de andere het glas voor me vult.
'There you go. Enjoy your drink!' Hij geeft me het glas aan. 'Harry, I can't drink when I'm laying over your shoulder, okay?
Ik geef het glas weer terug en eindelijk zet hij me weer met beide benen op de grond. Zodra ik het glas weer wil aanpakken trekt hij het voor mijn neus weg. Met een blik vol onbegrip kijk ik hem aan. 'I'm Harry Styles, remember?' zegt hij met pretlichtjes in zijn ogen. 'I always get what I want, and I want.. a kiss!' 'Orange juice, and back on the couch, Styles. Then you'll get your kiss' commandeer ik hem met een grijns, terwijl ik op het moment waarop hij het niet verwacht het glas uit zijn handen trek en ik richting de bank loop. Ik neem een grote slok en kruip weer tegen Harry aan. Hij tuit zijn lippen al, maar in plaats van hem een kus terug te geven neem ik nog een slok van mijn sinaasappelsap. Zodra hij het door heeft kijkt hij mij zogenaamd boosaan. 'Tease..' fluistert hij. Ik haal mn schouders op en blijf hem vanuit mijn ooghoeken nog wel bespieden. Het viel me nu pas op dat zijn haar weer heel wat krullen bevatte. Ik haalde een hand door zijn haar en drukte een kus op zijn wang, maar hij keek me alleen even aan. 'Oh, Harry! What did I wrong this time?' vraag ik, alweer lachend. Harry was zó ontzettend lief, maar soms kon hij zich echt gedrachen als een klein kleutertje, waar door ik altijd moest lachen. De charmeur.
'Nothing' geeft hij luchtig antwoord.
Daar trap ik dus echt niet in hè. 'Idiot' fluister ik en ga aan de andere kant van de bank zitten omdat ik weet dat hij er niet tegen kan als ik niet door ga op dit soort kleine dingentjes.
Dit keer blijft hij alleen wel goed in zijn rol. Hij blijft maar naar de tv staren en zegt niks. Ookal zie ik aan zijn gezicht dat hij het wel moeilijk vindt om niet te lachen, of om een opmerking te maken, hij gunt mij geen blik.

Na een tijdje sta ik op om naar de wc te gaan. Zodra ik terug kom zit hij nog steeds in dezelfde houding naar te tv te kijken. Vanaf achter sla ik mijn armen om zijn. 'Sweet boyfriend of mine.. What did I do wrong? Let me guess.. I didn't give you your kiss when you asked for one?'
Ik zie een glimlach op zijn mond onstaan en hij duwt zijn hoofd naar achter zodat hij me kan aankijken. 'Kiss me, you fool*' zeg ik lachend en ik klim over de leunig, om te ontvangen waar ik superveel van hield: Een lange kus van het liefste vriendje van de hele wereld, Harry.



Everytime you touch me I just die in your arms, so baby please don't stop


* Larry moment during the XFactor - NOW KISS ME YOU FOOL! (Skip to 0:48)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen