Foto bij Nieuw in the Hidden Leafs

Nadat jullie jullie missie opgekregen hadden, vertrokken jullie naar de Hidden Leafs, om daar een tijdje onder te duiken. na een paar dagen lopen komen jullie eindelijk bij het indrukwekkende dorpje. voor de poort ontmoeten jullie gelijk een paar ninja's.

Jij en je team maatjes Satso en Nata staan voor de poort van de Hidden Leaf village.
'zijn jullie klaar om onze nieuwe woonplaats gedag te zeggen?' vraagt Satso.
'Je hoeft het er niet in te vrijven hoor!' zeg je, zo arrogant als je kunt. Je weet dat hij daar niet tegen kan, het maakt hem boos, maar dat is juist waarom je het doet. 'Het is niet zo dat ik het leuk vind dat ik nog een paar jaar met jou opgescheept zit hoor met je ge-"ons".'
Nata zucht, 'daar gaan we weer.'
Als door een adder gebeten draait Satso zich naar Nata.
'Het is niet mijn schuld! ik erger me gewoon helemaal kapot aan Leyasu!'
Je schiet in de lach, het is gewoon zo grappig als Satso flipt. Nata houd het ook niet meer en begint te lachen. Satso word helemaal rood.
'is het grappig?' vraagt een jongen achter je met een sirieuze stem.
Jullie draaien om en staan tegenover een jongen in gevechtshouding. Jullie kopiëren deze.
De jongen heeft lange bruine haren met in de punten een staartje. Hij heeft grote grijze ogen die nadruk leggen op zijn sirieuze gezicht, het teken op zijn headband herkende je vaag.
Satso staat het dichtst bij je, dus je vraagt hem of hij weet waar de vreemde jongen met de grijze ogen vandaan komt. Satso gebaart met zijn hoofd naar achteren, richting de village.
'wie zijn jullie?' vroeg de vreemde.
Satso zette een stap naar voor en wees trots naar zijn headband.
'Mijn naam is Satso Barak, van de village Hidden in the waterfalls. dit is mijn team; Nata Shisinatsu...' Nata knikte in de richting van de vreemde, 'En dit is Leyasu Sakai.' De vreemde keek jou richting in, je lachte vrolijk en stak twee vingers in de lucht.
De jongen ging overeind staan, 'the hidden waterfalls huh? Jullie zijn vroeg. Mijn naam is Neji Hyuuga.'
Hij strekte zijn arm en als teken kwamen er twee andere ninja's uit de bomen.
Een meisje met een vrolijke lach op haar gezicht, en twee knotjes, ze had een grote scroll op haar rug. en er was nog een jongen, geheel in het groen gekleed, grote aparte ogen en dikke wenkbrouwen.
'Dit zijn TenTen en Rock Lee, wij brengen jullie naar Lady Hokage, volg mij.' Ging de jongen door, die zich had voorgesteld als Neji. Hij liep voor ons uit. Satso en Nata keken je met een vragende blik aan. Je haalde je schouders op en liep achter Neji aan door de poort van Konoha. Satso en Nata volgenden je voorbeeld en Tenten en Rock Lee vormden de achterhoeden.
Na zo'n vijf minuten lopen zie je een groot huis, een meisje met roze haar liep met haast het gebouw in. Achter je hoor je Satso iets tegen Nata zeggen. Neji, die voor je liep, heeft niet meer omgekeken sinds jullie het dorp binnen kwamen. Neji leid jullie naar de deur waar net het meisje ook heen liep. je loopt door een lange gang met rode muren. Bij een houten deur blijft Neji staan. Hij klopt op de deur.
'Kom binnen!' roept een vrouwenstem.
'Dat moet dan Lady Tsunade zijn.' merkte Nata op. Neji maakte de deur open en liet ons drie voor gaan, Lee en Tenten wachtte op de gang.
Achter het bureau zat een blonde vrouw, haar kende je wel, zij was niet alleen de Hokage van de hidden Leaf, zij was een van de Legandary sannin! naast haar stond een meisje in een zwarte kimono met zwart kort haar, ook had ze een stapel blaadjes in haar handen. voor het bureau stond het meisje met de roze haren.
Jij en je team stonden op een rij, Neji stond voor jullie, hij nam het woord: 'dit is het team uit de village hidden in the waterfalls.'
'Dank je Neji, je kunt gaan.' zei lady Hokage, ze vouwde haar handen met haar roodgelakte nagels in elkaar.
Neji knikte en ging door de houten deur naar buiten.
Het was een tijdje stil. Lady Hokage bladerde door een aantal dossiers.
'Shizune, weet je waar ik de dossiers van deze drie heb gelaten?'
Het meisje met de korte zwarte haren reageerde: 'in de onderste la lady hokage.' ze zuchtte om de slordigheid van de hokage.
De hokage opende de onderste la en de trek rond haar mond, 'gevonden! Eens even kijken... hmmm... Ja, hier heb ik het, Leyasu Sakai, Nata Shisinatsu en Satso Barak van de village hidden in the waterfalls... hier voor... mhmhmh...' mompelend las ze het dossier door.
'mijn naam is Lady Tsunade, Hokage van the Hidden Leaf, dit hier zijn Shizune en Sakura. Ik heb gisteren nog jullie missie door genomen, jullie komen hier een tijdje wonen, jullie zijn op de vlucht voor de Akatsukie?'
'Dat klopt, helaas, we zijn niet sterk genoeg om ze aan te kunnen en ze zullen ons dorp met rust laten zolang we niet daar zijn, ze weten ons hier niet te vinden, en vanzelfspreken zullen we hier weggaan wanneer het blijkt dat we ontdekt zijn, we hoopten wel dat we hier onze trainingen voort konden zetten,' zei Satso.
Soms kon je niets van die gast hebben, maar hij was wel goed met het woord nemen.
'Aha! In het dossier stond ook nadrukkelijk dat wij gebruik mochten maken van jullie diensten?'
Nata knikte.
'Oké, ik laat wel iets horen als ik jullie nodig heb, Sakura geeft jullie een rondleiding en laat jullie jullie kamers zien.'
Het meisje met de roze haren reageerde, ze bracht haar vingers naar haar hoofd en glimlachten 'aiai lady Tsunade!'
Ze hield de deur voor jullie open en liet jullie voorgaan. Na een half uur uitleg en lopen, begon je te twijfelen aan jezelf, je was bang dat je het allemaal binnen 5 minuten weer zo vergeten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen