Foto bij Hoofdstuk 5

Sorry voor de typfouten op me bb kan ik sommigen niet verbeteren ! :$

Dave en ik liepen maar een beetje rond totdat Dave opeens richting een jongen rende.'Bonjour Roman' hoorde ik Dave zeggen. Ik pakte de camera van Dave en maakte een foto van de 2 jongens. 'Bonjour Dave, comment allez-vous ? zegt Roman. 'super-bon gars, regardez qui je suis ici, jolie fille hey' zegt Dave tegen Roman. Ik snapte er geen zak meer van en keek maar gewoon wat vaag voor me uit. Certainement une belle fille, c'est votre petite amie, sinon, je m'efforcerai zegt Roman. Ik keek raar naar Roman en snapte alleen de woorden van belle fille. Dave trok me tegen zich aan en ik keek hem aan. 'Oke ik snap er dus niets van' fluister ik in Dave's oor. 'Ik praat later wel bij met Roman. 'nous parlerons plus tard, Charlotte verstaat pas français' zegt Dave. Ik begreep dat hij nu over mij praatte en keek verbaasd naar Dave. 'hey Charlotte putain de jeu?' zegt Roman. Ik nam net een slok van mijn water en verslikte me erin. 'Omg ik kan wel een beetje Frans hoor, avec vous préférez ne pas' zeg ik tegen Roman. Roman kijkt sip en loopt door. Dave begint kei hard te lachen en drukt een kus op mijn wang. 'Goed van je' zegt hij. Dave en ik lopen richting onze kamers, Dave zijn kamer is naast die van mij dus we kunnen makkelijk even bij elkaar op bezoek gaan. Dave ploft op mijn bed neer en ik bekijk hem even. 'Je ziet er goed uit zonder shirt' fluister ik in de hoop dat hij me niet goed verstaan heeft. Dave reageert niet en lacht alleen maar. 'Ik doe even mijn bikini aan en dan kunnen we gaan' Ik loop richting de badkamer en trekt mijn oranje met witte bikini aan. Ik loop terug de woonkamer in en ik kijk naar Dave die heel verbaasd kijkt. 'Nonde juh wat zie jij er lekker uit zonder kleren' zegt hij met een verbazende ondertoon. 'Like what you see ?' ik schud even met mijn kont en pakt een wit shirtje uit mijn koffer. Ik hoor dat Dave opstaat en me optilt. 'Wat doe je nou' zeg ik. 'Je doet er veel te sloom over'

Dave komt bij het zwembad aan en zet me neer ik sta nu tegen hem aan en begin te blozen, Ik weet niet wat het was maar ik voelde me aangetrokken tot deze jongen. Ik leg mijn spullen neer op het bankje en ga er rustig opzitten. Ik boog voorover en mijn lange bruine haren raakte de grond, ik pakte mijn haren en maakte ze vast in een staartje ik kwam weer overeind en keek Dave aan. 'Zo dat doe je goed denk ik ?' Dave lacht flauwtjes en geeft me een knipoog. Ik zucht even en ga verder in mijn strandstoel liggen, Dave ploft naast me neer en sluit zijn ogen, ik zet mijn zonnebril op en kijk naar Dave. Dave ziet er mooi uit bedacht ik me. Ik lachte in mezelf en sloeg me tegen mijn hoofd aan. Kom nou Charlotte niet verliefd worden, dat geeft alleen maar problemen en dat weet je. Ik pak mijn telefoon en bekijk het what's app berichtje van mijn beste vriendin.
Omg Charly ik mis je zo erg niet normaal ! ik zou willen dat ik daar ook nog kon werken, maar helaas ik moet weer een stom talent hebben, haha. Maarja hoe is het daar ? Cute boys ? laat me alles weten !
Ik moet lachen als ik het berichtje lees en bekijk even Dave, Zal ik mijn vriendin over Dave vertellen ? ik zucht nog even en Dave kijkt op 'Is er iets met je ?' zegt hij een beetje hees. 'Nee hoor' zeg ik met een gefakte glimlach op mijn gezicht. Dave ziet dat ik twijfel. 'Zie ik er niet sexy genoeg uit soms ?' zegt Dave. Ik schud mijn hoofd. 'lig je niet lekker ?' zegt Dave. Ik knik en leg mijn hoofd op zijn buik. Ik pak mijn telefoon en reageer op mijn vriendin.
Ja een super leuke jongen maar ik kan er niks mee hij is mijn college, ik ben bang dat ik iets voor hem begin te voelen.
Oh boeien liefde is liefde, je moet er voor gaan. Maar kijk eerst of hij jou leuk vind anders sta je dalijk voor schut ! Dikke kus Roos.
Dave pakt mijn telefoon af en legt hem op mijn tas neer, Ik kijk hem boos aan. Ik ging rechtop zitten met mijn rug naar Dave toe. Ik voelde 2 sterke handen om mijn buik heen die me optilde. 'Dave zet me neer, ik ben boos' ik probeer mijn lach in te houden. 'Nee je bent niet boos ! je vind me leuk ' ik kreeg een kleur. 'Haha ik jou ook hoor, je bent een toffe vriendin' zegt Dave. Ik keek teleurstellend, hij zei een vriendin bedacht ik me. Dave rende richting het zwembad en ik keek hem verschrikt aan. Hij wilde toch niet in het ijskoude water springen. 'Dave stop ! ik wil niet het water in !' ik begon te gillen maar Dave negeerde het gewoon. Hij sprong het water in en we gingen beide kopje onder. Dave was als eerste weer boven, hij trok mij naar zich toe en hield me vast. 'Waarom deed je dat ?' fluisterde ik. 'Omdat je een speciaal plekje hebt in mijn hart' fluisterde Dave terug. Ik voelde dat ik een kleur kreeg en Dave streelde mijn wang.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen