Haar haren waren rood haar ogen doordringend blauw, dezelfde kleur als de zee. Ik voelde mijn mond openen en mijn hoofd draaide zich stukje voor beetje naar de plaats waar ze heen liep.

Daar stond het meisje dat ik al langer kende als Lilith ze zat bij mij in de klas en ze leek opeens dikke vriendinnen te zijn met het nieuwe meisje. Haar gedrag leek bijna… onderdanig.

Maar de nieuweling sloeg het af met een rustige hand en een glimlach.

Als Guy me toen geen klap tegen mijn achterhoofd had gegeven en had gezegd dat ik vliegen ving, had ik nog uren langer naar haar kunnen staren. Al haar haartjes kunnen tellen en de kleur van haar ogen perfect kunnen beschrijven. Haar glimlach een plaatsje kunnen geven en de emoties van haar gezicht af kunnen lezen, maar ze was duidelijk te complex om dat allemaal in één blik te begrijpen.

Mijn mond sloeg meteen dicht en mijn hand maakt een vuist en stompte Guy die schaapachtig stond te lachen. Het nieuwe meisje was hem overduidelijk ook opgevallen, te zien aan zijn starende ogen. Hij knipperde snel en schudde toen met zijn hoofd, om haar zwaaiende hand te bevatten. Ik had niet eens een kans om haar aanzicht van me af te schudden. Ze was prachtig.

De bel ging maar het trok allemaal in een waas aan me voorbij, en toen ik knipperde leek ze opeens verdwenen te zijn. Alsof ze er nooit had gestaan en alsof ik nooit had gestaard. LIlith keek schichtig om zich heen en liep daarna te grote trappen op naar lokaal 2.03 waar we mentor les hadden.

Ik hoopte meteen meer te weten te komen over het mysterieuze meisje.
Het was niet verbazend dat toen ik het lokaal binnenkwam, het meisje naast Lilith zat.
Mevrouw de Lange had haar ogen gericht op de klas en riep haar naar voren.
“Ik wil jullie graag voorstellen aan deze nieuwe klasgenote, zeg je naam maar.” Ze glimlachte heel even en ze leek precies te weten waar ze mee bezig was, alle harten in deze klas smelten.
“Ariël DeMari.” Toen smolt mijn hart, haar stem was namelijk net zo zoet als haar glimlach.

Oké dit was echt een heel erg faal stukje aangezien ik nog een beetje op gang moet komen met het verhaal. Binnenkort worden de stukjes langer en interessanter ;P.

Reageer (4)

  • XInnocenceX

    super mooi geschreven!

    1 decennium geleden
  • whitepetals

    Geweldig!(flower)

    1 decennium geleden
  • Lootus

    Snel verder! Haha i like Guy:) Het is echt grappig, ik zag zo staan; Guy.. En ik zo: Hé!!

    Heel snel verder!

    1 decennium geleden
  • takiwatanga

    Awesome!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen