Ze had die dag niks meer tegen me gezegd, maar wel een hele chaos onder de jongens gecreëerd. Het was een gevecht geweest over wie naast haar mocht zitten in de kantine, maar uiteindelijk keek ze niet eens en ging met Lilith ergens in een hoek zitten.

Hadden de andere kunnen weten dat ze niet voor hun charmes zou vallen?

Ik wist het wel, haar gezicht straalde liefde uit en ik wist dat ze daarvoor niet een iemand uit zou kiezen. Ze dronk heel voorzichtig het water op, alsof ze zou smelten als er iets op haar zou komen.

Nog steeds vroeg ik me af waar in Crawsford dit meisje woonde, het was maar een klein dorpje en ik had haar waarschijnlijk al lang opgemerkt als ze hier al een lange tijd woonde. Had ik kunnen weten dat ze dat ook deed?

De volgende dag had ik me voorbereid om haar weer te zien.
Maar ze kwam niet, en zo kwam Lilith ook niet. Het regende hard buiten en we wisten dat Lilith iets had waardoor ze niet tegen regen kon.

Was Ariël bij Lilith? Of had Ariël hetzelfde, en was dat waar ze elkaar van kenden? Er waren zoveel vragen, en ik kon nog op geen een één zinnig antwoord verzinnen.

In iedergeval duurde het niet lang voordat iedereen doorhad dat Ariël weg was, maar het drong tot niemand door dat Lilith dat ook was.

Onze hele klas was in rep en roer over de afwezigheid van het meisje met de rode haren, maar onze leraar verklaarde simpel genoeg dat Ariël ziek was gemeld door haar ouders.

Iets in me zei dat er iets anders aan de hand was, maar aangezien het pas het begin was van het schooljaar en ik liever met een goede start wilde beginnen hield ik mijn mond en nam niet de beslissing om de zaak Ariël te onderzoeken. Ze zou er binnenkort wel weer zijn, ik wist het zeker. Maar ik had ongelijk, ze bleef de hele regenachtige week weg net zoals Lilith. Net toen ik dacht dat ze niet meer terug zou komen verscheen opeens weer. Alsof ze mij alleen maar in verwarring wilde brengen. Toen ze voorbij me liep keek ze heel even in mijn ogen, en het leek net of de golven van de zee daarin verstopt zaten.

DeMari, van de zee..


Huaaaj, ;P. Mijn broers zijn pas net weer thuis (het zijn er 5) en ze hebben een tussenjaar genomen. Dus die blijven hier nog even, zou het leuk zijn als ik blog/verhaal aanmaakte over mijn fam? (Die heel vaag is).
In iedergeval, Enjoy en bedankt voor de reacties!

Reageer (2)

  • XInnocenceX

    je schrijft echt heel mooi! Snel verder?

    1 decennium geleden
  • Lootus

    Heeeel sneel verder! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen