Foto bij 28 : Sleepover at the hospital

Naruto's home

Het was zeven uur s'avonds maar door het schild was het al aards donker. Naruto wouw al in zijn bed gaan, wat ook verplicht was. Met het schild erbij waren er ook regels bij gekomen. Niemand mocht om half acht op straat zijn. Plots werd er geklopt. Naruto liep naar de deur. Hij sloeg hem open, voor hem stonde Sai en Yamato. 'Zin in een overnachting bij kakashi?'vroeg Yamato. Naruto hoefde geen moment te twijfelen hij liep weg. Na een tijdje wachten kwam Naruto met al zijn spullen bij de deur staan. 'klaar om te gaan?'vroeg Naruto

The hidden leaf hospital

'Hey Kakashi!'riep Naruto die net aan gekomen was.'Hey!'zeiden Sakura en kakashi in koor.'Sakura jij hier?'zei Naruto.'Ja ik kwam even dag zeggen maar ik moet echt naar mijn ouders het is al bijna half acht.'zei ze.'Oké daag.'zeiden Naruto en de rest.'Wat doen jullie hier nog zo laat?'vroeg kakashi. 'We komen je deze nacht gezelschap houden.' zei Yamato. 'Fijn.' lachte kakashi. 'Ga maar in een van de zieken bedden liggen ik heb toch geen kamer genoten.'zei hij. Ze pakte alles uit en gingen in bed liggen. Toen het acht uur was zei Yamato.'We gaan slapen.'Naruto wouw tegen spreken.'Naruto het zijn de regels nu.'zei kakashi. Naruto mopperde nog even en ging dan slapen.

01.00 AM

Naruto schrok wakker door een enorme knal. Hij keek uit het raam en had al spijt dat hij Sakura naar huis had laten gaan.

Reageer (1)

  • Luckey

    Omg!
    Wat is er aan de hand?????
    Snel verder please :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen