Heeee, sorry dat het zo lang duurde!!! Maar ik heb een klein vraagje voor jullie... Hebben jullie een probleem met Larry? Ik ben van plan om ze bij elkaar te laten komen maar vanwege de laatste tweets van Louis over Larry, zat ik daar een beetje mee... Ik weet dat Louis en Harry niet echt bij elkaar zijn en ik zie ze als een Bromance en niet als een romance maar ik vind het leuk om erover te schrijven. Dus als je jullie het niet leuk vinden verzin ik iets anders.

kuzziesss Chailín

Justin zat achter het stuur, Niall zat naast hem om op te letten en kaart te lezen. Harry en ik zouden over 4 uur gaan wisselen met Justin en Niall. Na een half uurtje rijden stonden we in de file.
'Nee hé, zo duurt het eeuwen!' riep Justin gefrustreerd, volgens de radio was er een ongeluk gebeurt en stond er een file van 12 kilometer.
'Hé, Louis, Harry anders gaan jullie even slapen?' stelde Niall voor.
'Ja, goed plan. Dan kunnen we zo langer door rijden.' antwoordde ik, Harry knikte en legde zijn hoofd tegen zijn hoofdsteun. Ik volgde Harry's voorbeeld en sloot mijn ogen, toen ik wegdommelde schrok ik wakker van een druk op mijn schouder. Ik deed mijn ogen open en keek naar mijn schouder, Harry was in slaap gevallen en zijn hoofd was op mijn schouder gezakt. Ik haalde in mijn hoofd mijn schouders op en deed mijn ogen weer dicht, al binnen en paar seconden was ik in dromenland.

'Moeten we ze niet wakker maken?' hoorde ik een stem vragen.
'Nee ze zijn zo schattig' fluisterde een andere stem.
'Oke, we maken een foto en dan maken we ze wakker' zei de eerste stem weer. Een felle flits zag ik door mijn oogleden heen, voorzichtig deed ik mijn ogen open en zag dat ik met mijn hoofd op Harry's rug lag. Harry was met zijn hoofd op mijn schoot gegleden en ik was daar door met mijn hoofd op zijn rug gezakt, Harry werd wakker en schoot omhoog. Met roze wangen keek hij me verontschuldigend aan, ik gaf hem een speelse knipoog.
'Kom op, jongens! We gaan even wat drinken en dan mogen jullie rijden.' zei Justin lachend. Harry en ik stapten uit, ik gooide de deur dicht en Justin deed hem op slot. Harry en ik liepen achter Niall en Justin aan het weg restaurant binnen.

Reageer (3)

  • Robbers

    @HEERSBEESTJE ; da vrouwke discrimineert ook niet , die dacht ; ik vat gewoon unne bruine ,

    Verder xo. 

    1 decennium geleden
  • HEERSBEESTJE

    aaaawhh verder (H)

    nieuw verhaaaaaaltje!

    Dit verhaaltje, gaat over het bruine broodje,

    Om tien voor half zeven 's ochtends, toen de zon net boven de horizon uit kwam met zijn lichte stralen, was de bakker van het dorp al druk bezig met brood bakken. Hij bakte eerst de witte broodjes, en toen het deeg daarvan op was, begon hij aan de bruine. Maar het bruine deeg van na 1 broodje al op. En de bakker was de dag ervoor vergeten nieuw deeg te maken.
    Dus, was dat ene kleine bruine broodje helemaal alleen. De witte broodjes lachten hem uit. Want hij was zogezegd anders dan hen. Het bruine broodje, lag later die dag, helemaal alleen in de schappen. En terwijl de witte broodjes al lang verkocht waren, bleef hij daar liggen.
    De volgende dag, werd hij alweer niet gekocht.
    En de dag daarna, nog niet. Het broodje werd ouder, was minder lekker, maar uiteindelijk, kwam er een oud gerimpelt vrouwtje dat hem kocht.
    Ze at het bruine broodje op.
    EINDE

    discriminatie sucks

    luff ya xD

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    Super <33
    Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen