Foto bij Hoofdstuk 6

Straks ga ik waarschijnlijk ook nog een 16+ stuk maken die komt dan wel tegen het midden van het verhaal ofsoo xD

Charlotte en ik lagen in het water, ik had haar stevig vast, Ik twijfelde of ik haar zou zoenen ik wilde het wel maar was bang, ja bang je hoort het goed 'de Dave Rodriguez is bang' Charlotte gaat even onder water en maakt zich los uit mijn greep. Ze komt een stukje verder weer boven en ik zwem naar haar toe. 'Ga je bij me weg' fluister ik in haar oor. 'Nee, Dave ik heb een vraag' fluistert ze. 'Wat dan ?' Charlotte en ik zwemmen naar het trapje toe en klimmen op de kant. 'Ik weet niks van je, vertel eens wat' zegt Charlotte. 'Nou ik ben Dave, Ik ben 19 jaar oud, ik werk als hotel jongen in hetzelfde hotel als jij, ik hou van Skaten en meisjes' Charlotte glimlacht, ik besluit maar te gaan flirten 'Vooral meisjes met lange bruine haren en mooie bruine ogen' Ik kijk nu diep in de ogen van Charlotte. 'Dave ?' zegt ze met een bibberende ondertoon. 'Wat is er ?' vraag ik bezorgd. 'niks ik vind het gewoon fijn op bij je te zijn ' zegt ze. Doordat Charlotte dit zegt krijg ik een kriebel in mijn buik. 'ik ook bij jou' ik trek Charlotte tegen me aan en geef haar een kusje op haar voorhoofd.

Hey Dave, je vois que vous y êtes, je suis sûr que vous avez une soirée animée. En ce qui concerne Romain. ( He Dave, ik zie jullie daar wel liggen, ik weet zeker jullie hebben een drukke avond. Groetjes Romain)


Je ne sais pas si ne voulait pas, il ne vous comprends pas, monsieur flirt (Ik weet niet, als zei niet wil gaat het niet door, dat begrijp je wel meneer flirt)

Haha, ça va bien se passer, elle était une fille belle pour toi. (Haha het zal wel goed komen, ze was een mooi meisje voor je!)

Je sais, elle est belle et douce. Mais je ne pense pas qu'elle aime me connaître? (Ik weet het, ze is mooi en lief. Maar ik denk niet dat ze mij leuk vind snap je ?)

Ik keek even naar Charlotte die ondertussen in slaap was gevallen. Ik drukte een kus op haar hand en wreef even door haar haren. 'Je bent mooi wist je dat ?' fluister ik. Charlotte begint te glimlachen ze gaat rechtop zitten en kijkt me aan. Ze heeft grote bruine ogen een eigenschap waar Dave normaal gesproken op zou vallen. 'Dave zullen we ons even gaan omkleden en op het rooster gaan kijken' zegt Charlotte. 'Waarom ?' antwoord ik. 'Omdat we een kennismakings kampvuur hebben' zegt Charlotte. Ik knik en sta op, ik raap mijn spullen bij elkaar en pak Charlotte's hand vast.

Ik sta voor de deur op Charlotte te wachten, ik heb mijn makkelijke kleren aangedaan, gewoon een spijkerbroek en een trui. Ik ben benieuwd wat Charlotte aan zou hebben, ze zag er in het vliegtuig ook al zo mooi uit. Nog geen seconde later gaat de deur open en daar staat een hele anderen Charlotte. Ze heeft een hoge staart waardoor haar haren nog langer lijken, ze heeft een grijs vest aan en een zwarte broek. 'Wow je kan wel totaal transformeren jij' zeg ik. 'vind je het niet mooi, ik wilde namelijk iets moois aandoen maar toch ook weer gemakkelijk omdat.... ze bleef maar ratelen en ik was al niet maar aan het luisteren. 'Charlotte je ziet er prachtig uit' zeg ik uiteindelijk. Charlotte geeft me een knuffel en samen lopen we naar de informatie balie. Ik zie 5 meiden zitten en bekijk ze. 'Zijn er geen jongens of wat is dit ?' zeg ik tegen een van de meiden. 'Oh de jongens zijn al wat tenten op aan het zetten' zegt een meisje met blonde krullen. 'Oh shit ik had ook wel willen helpen hoor' zeg ik. 'Aardig van je' zegt het meisje met de vlecht. 'Wie zijn jullie?' zegt Charlotte. ' Ik ben Zoe' zegt het meisje met de blonde krullen. ' Ik ben Marley' zegt het meisje met de vlecht. 'Ik ben Charlotte, en deze knapperd langs mij is Dave' zegt Charlotte. 'de Dave Rodrigues?' zegt het meisje met de blauwe haarband die Monique blijkt te heten. 'Nee niet die, mijn pa is een gewoon persoon, niet zo'n super mens' zeg ik lachend. ' Oh nou je lijkt er wel echt super veel op' zegt Monique. Een paar meisjes knikken en ik verander snel van onderwerp ' Zullen we dan maar richting de tenten gaan ?' zeg ik. De meiden staan op en lopen aan, ik en Charlotte volgen de meiden die richting het bos lopen, het word langzaam donker en we komen de 5 jongens tegen. 'He man, je bent nu al te laat' zegt Jef. 'Sorry man, ik had niet in de gaten dat we gingen kamperen' zeg ik. Ik geef Mark een knuffel en geef de rest van de jongens een hand. 'Dit is Charlotte, ik kwam haar tegen in het vliegtuig' zegt Dave. Een paar jongens fluiten en Charlotte word een beetje rood en glimlacht. Ze knijpt in mijn hand en ik kijk haar aan, we staren even naar elkaar en dan onderbreekt Naomi ons. 'Ja kom op we gaan even zingen dan' roept ze. 'Nee ik kan niet zingen' zegt Monique. 'pech dan, waarschijnlijk kunnen de meeste niet zingen dat is juist het leukste' zegt Marley.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen