I know.. Eerste stukje always sucks..
Just wanted you to know, deze hele story is Nederlands geschreven maar Engels gesproken!
xo

De laatste tonen stierven weg. De lichten gingen langzaam uit. Langzaam werd het gegil minder. Toen scheen er precies één spot op Harry. 'So.. Basically..' begon hij. 'During the X-Factor, me and the lads, we spent a lot of time at my place. Around the campfire. Singing our favorite songs. And that's exacty, what we're gonna do for you!' riep hij in zijn microfoon, glimlachend omdat alle tienermeisjes in de zaal hun seksuele frustraties eruit gilden. Inclusief mij en mijn vriendin.
Rose, mijn beste vriendin, had een enorme crush op Harry, terwijl ik vooral de hots had voor Niall. Ik weet niet waarom, het was gewoon zo'n cutie! Net zoals ik al heel de show had gedaan, hield ik mijn ogen op Niall gericht. Zelfs toen Zayn begon met 'I Gotta Feeling.'
Zachtjes zong ik mee. Ik had het nooit fijn gevonden om hard mee te zingen. Ik was veel te bang dat mensen me zouden horen. Ik wist dat ik een goede stem had maar ik was helaas te verlegen.
Opeens keek ik recht in Niall's ogen. Mijn hart maakte een sprongetje. Toen knipoogde hij. Toen was het gevoel weg.
Teleurgesteld keek ik naar de achterkant van zijn hoofd toen hij zich omdraaide. Waarschijnlijk was het niet eens een knipoog en had ik het me verbeeld. Of hij had naar een knap meisje achter me gekeken en had ik het verkeerd gezien. Dat zou zo'n actie voor mij zijn.
Toch keek ik hoopvol op toen Niall zich weer omdraaide. Zijn ogen gleden zoekend over de voorste rij en.. vonden de mijne opnieuw. Nu lachte hij even scheef naar me. Ik voelde mijn knieën week worden en ik lachte verlegen terug. Hij speelde het laatste akkoord van Zayn's favoriete nummer en fluisterde even iets in Louis' oor. Louis keek hem verwonderd aan en glimlachte even. Toen keek hij me recht aan. Ik schrok. Wat gebeurde er nu allemaal? Dit was teveel voor een eenvoudig hart van een eenvoudige Directioner! Ik keek snel weg maar ik schrok opnieuw van een por in mijn zij van Rose. 'Honey, what the heck are you doing?' vroeg ze me verbaasd. 'I don't know!' vertelde ik haar eerlijk. 'What?' gilde Rose, om door het gegil heen te komen dat 'applaus' voor Zayn moest voorstellen. 'Nevermind!' schreeuwde ik terug.
'So, Ladies and Gentlemen,' zei Louis. Hij had beter alleen Ladies kunnen zeggen, dacht ik bij mezelf.
'What's next?' 'Niall!' galmde het door de hele arena. Ik klapte opgewonden in mijn handen. Het was jammer dat er geen ruimte was om te springen.
'My heart's a stereo, it beats for you, so listen close, hear my thoughts, in every note, oh oh,' zong Niall. Hij liep naar de rand van het podium en keek me recht aan.
'Make me you radio, and turn me up when you feel low, this melody was meant for you, so sing along to the stereo, oh oh,' Nu durfte ik echt niet meer mee te zingen. Niall liep naar de trap, kwam naar beneden en liep tussen de bewakers door. Mijn hart ging sneller kloppen, en wat ik vermoedde gebeurde. Niall bleef voor mijn neus staan en zong verder.
'My heart's a stereo, it beats for you so listen close, hear my thoughts and every note, oh ohoo oh,' Ik voelde hoe de meisjes achter mij en naast me zich verdrongen om het hele tafereel te filmen en om Niall met een vinger aan te raken.
'Do you have a blue ticket?' vroeg Niall. 'Erm yeah!'antwoordde ik overdonderd. Niall glimlachte nog even en liep toen weer rustig naar het trappetje.
'See you after the show, beautiful!' zei hij in zijn microfoon. Gelijk begon iedereen keihard te gillen. Ik voelde hoe de meisjes mij probeerden aan te raken.
'You are so lucky! So lucky!' hoorde ik ze achter me schreeuwen. 'I wish I were you!' gilde iemand anders. Ik voelde hoe het bloed naar mijn wangen stroomde.
'Honey! How did you do that!' gilde Rose hyperactief in mijn gezicht. 'I don't know! But it's getting hot in here!' riep ik met een big smile.

Reageer (3)

  • Franc0

    Love it <3
    Snel verder!!! :D :D :D :D
    (flower)

    1 decennium geleden
  • Overlock

    I love it <3
    Wish it would happen to me (a)

    1 decennium geleden
  • Imperfectly

    Whoop, you go girl ;D x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen