Sorry once again maar ik heb een major writersblock, zoals je kan zien is dit stuk ook gewoon bagger maar ik doe mn best lieffieess

Ik moet even over dit block heen komen en er zullen weel zoveel stukjes komen beloofd!!!!!!!!

Ik zweer het, ik wist niet dat niks doen zo moeilijk kon zijn, ik dacht dat het heerlijk zou zijn maar ik kon het gewoon niet. Na een uurtje op de bank gezeten te hebben hield ik het niet meer, de jongens hadden me al een paar keer raar aangekeken omdat ik steeds anders ging zitten, kort gezegd ik had geen rust in m'n reet. "jezus Feliz relax! Je kan echt niet stil zitten" klaagde Harry, "ik weet het, ik ben gewoon niet gewend om niks te doen en het lukt me niet" zeurde ik kinderachtig. "dat gaan wij het je leren!" riep Lou enthousiast en hij sprong op ik keek Niall vragen aan en hij haalde zijn schouders op., Louis kwam aangered met een wii spel, 'Just sing, popstar edition' "het leek me wel een goed idee" grinnikte hij.
En hij had gelijk, ik was verslaafd aan mijn werk dus dit was de beste optie, "oh my god, er staan 4 nummers van mij op" lachte ik trots.

Hazz riep de jongens bij elkaar en we besloten een wii marathon te houden, we zouden band hero, just sing, just dance, xfactor en van dat soort spellen gaan doen.
Het was onwijs gezellig, maar wonder boven wonder versloeg Niall mij met een van mijn eigen nummers, het was maar met 1 punt verschil maar alsnog.

- een paar weken later -

Eindelijk was alles af en klaar, met de koffers liepen we op het vliegveld om 6 uur 's ochtends onderweg naar de eerste stop van onze 2 maanden durende vakantie. Maldiven here we come!!
Liam had alle boekingen geregeld, ik had hem simpelweg mijn creditcard gegeven en gezegd dat ik blindelings op zijn planningen vertrouwden.
We zaten maar te wachten bij de gate tot we eindelijk het vliegtuig in mochten, ik gaapte voor de ik-weet-niet-hoeveelste keer. "jij bent echt toe aan vakantie hè?" vroeg Niall zacht, ik knikte met mijn hoofd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen