Foto bij Chapter O.O4

Kristen point of vieuw.

Alle leraren zijn zich klaar aan het maken, de leerlingen kunnen elk moment arriveren.
Dumbledore heeft me als plaatsvervangend hoofd van Slytherin benoemd, Severus had afkeurend gesnoven toen hij het hoorde. Kort had ik hem aangekeken, maar zijn ogen vertelden mij nog steeds niets.

Enkele leraren zijn vertrokken om de leerlingen op te vangen waaronder Minerva, Hagrid en Severus. Ik en de ovrige leraren zitten al aan de leraren tafel. De herinneringen van mijn schooltijd duiken weer in mijn hoofd op en ik glimlach, ze waren geweldig... Alleen degene die me deze herinneringen heeft bezorgd, loopt niet meer op de wereld rond. Hij is verongelukt bij een auto ongeval, ik was er kapot van toen ik het hoorde. Ik voel tranen opkomen in mijn ogen, maar ik dring ze terug. Dit is geen goed moment om mijn zwakte te tonen.

Opgewonden zitten alle leerlingen aan tafel terwijl ze allemaal gulzig eten. Sommige eerste jaars die net gesorteerd zijn zitten er nog wat onwennig bij, maar ze worden goed opgevangen door hun afdeling. Langzaam eet ik van mijn salade. Ik voel me echter niet op mijn gemak, misschien door het feit Severus naast me zit. Dolgraag wil ik iets tegen hem zeggen, maar ik kan de juiste woorden niet vinden.

Reageer (3)

  • bels

    oke, mijn postvak is overspoelt door je story!
    en zeg toch wat tegen severus(nerd)

    Xx

    1 decennium geleden
  • BrechtjePan

    Ahw, :cc Echt mooi geschreven hoor. c;

    1 decennium geleden
  • jumbielove

    is super goed geschreven
    snel verder gaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen