Foto bij Wat een scary persoon!

Je bent nu al 5 dagen in jullie tijdelijke thuis, je hebt al veel nieuwe vrienden en vriendinnen, zoals dat meisje Sakura, haar mag je wel, en die TenTen, daar trek je ook veel mee op. Het viel je op hoeveel leuke jongens er rond liepen, en dat blonde meisje dan, eeuuhhh.. Ino! die bleef maar zeuren over een of andere Sasuke? wie was hij?

Jij en TenTen gingen samen naar de trainingsplek, dat deden jullie wel vaker samen.
'En bevalt het hier een beetje?' je schrok op van TenTens plotselinge nadering, het was heel stil geweest onderweg. Je liet je schouders hangen en bracht je hand naar je voorhoofd, waar je headband zat.
'Er zijn hier veel lieve en leuke leeftijdsgenoten, maar ik mis thuis, ik mis mijn familie, en de missies.'
TenTen glimlachte en keek je aan: 'het is nu een rustige tijd voor ons, maar de missies komen nog wel, echt waar!' je knikte wat afwezig.
Jullie kwamen aan op het trainingsveld en zonder een waarschuwing vuurde TenTen al haar wapens op je af. Maar je was een goede getrainde ninja, en je was altijd alert, dus ontwijkte je deze aanval zonder een schrammetje op te lopen. Jullie waren net 10 minuten bezig toen Shizune aan kwam rennen.
'Leyasu, je moet naar de Hokage komen, er ligt een missie voor jullie klaar.'
Dit kwam wat onverwacht, dus je keek richting TenTen, die lachte wat schaapachtig, met zn tweën volgde jullie Shizune naar de kamer van de Hokage. Binnen stond alleen Satso.
'Goedemiddag!' riep je vrolijk.
'Hey,' antwoordde Satso.
'ik had het niet tegen jou hoor!' Katte je.
Je nam je plaats in tegenover de Hokage, langs Satso.
'Ik heb een missie voor jullie, Jullie vriend Nata zal geen deel uitmaken deze keer, in plaats van hem zullen jullie een team vormen met Kakashi.'
'Ehhh, dat zal niet gaan, wij staan bekend om onze samenwerking, we zijn geen team zonder Nata.' protesteerde Satso.
Hij haalde letterlijk de woorde uit je mond. Dit keer was je het helemaal met Satso eens. En wie was die Kakashi-dude wel niet?
Er werd op de deur geklopt.
Tsunade nodigde de klopper uit om binnen te komen. Toen de deur openvloog, stond daar een man met grijze haren, een gespierd lichaam, en 1 zichtbaar oog, zijn mond en linkeroog waren bedekt.
Hij lachte wat schaapachtig, van de ene kant leek hij wat duf, van de andere kant vond je hem best wel scary.
'Kakashi-Sensei?' Stamelde Satso.
Wat had hij nou weer? Dacht je, je liet je ogen rollen.
'Satso.' zei de nieuwkomer, het klonk meer als bevestiging.
'Ja dat klopt, jullie kennen elkaar al.' Merkte Tsunade op.
Okeee! dit moest niet gekker worden, dat grijze freakschaap is vriendjes met het irritantste persoon in je leven. Dit werd nog eens echt eng!
'Jullie missie is niet veel, Kakashi gaat meer mee om jullie manier van handelen in de gaten te houden. Vertrek over 2 uur naar the land of Ricepatties, daar is een man die jullie zo snel mogelijk zal aanspreken, van hem hoor je de verdere opdracht.'
Je haalde je schouders op, 'goed dan.'
Jij verliet als eerste de kamer, je wilde zo snel mogelijk naar buiten voor frisse lucht, van de ene kant was vet chacherijnig en keek je er tegenop om met die twee scary personen op missie te gaan, maar van de andere kant was je blij weer eens een missie te hebben. Net als thuis.
Dus toen Tsunade toestemming gaf te vertrekken, vloog je de deur uit om je spullen klaar te maken.
Stipt op tijd, kwam je 2 uur later aan bij de poort, waar jullie zouden verzamelen. Je stond er nog geen minuut of Satso kwam aanzetten. Samen wachtte jullie op dat Freak-schaap, maar het leek erop of hij niet meer zou komen.
Jij en Satso praatte niet, want als jullie iets zouden zeggen, dan werd dat waarschijnlijk weer ruzie.
Een half uur te laat kwam Kakashi aanzetten. Je deed je mond al open om iets te gaan zeggen, toen Satso zijn hand voor je mond hield. Je begreep de hint en jullie vertrokken zonder een woord gesproken te hebben.
De avond viel toen je wat moe begon te worden. Je keek naar Satso en Kakashi, maar die leken niks te merken.
'eehhh, jongens?' begon je toen maar, toen je zag dat je hun aandacht had ging je verder: 'misschien is het beter nu te stoppen.'
Kakashi keek naar Satso en die stond meteen stil op een open vlakte, jij en Kakashi ook, hier gingen jullie jullie eerste kamp opslaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen