.

In de auto heerst goede sfeer. Net als de sfeer dat je op vakantie gaat.
De gangnam style hit wordt aangekondigd en m'n vader draait de radio wat harder. Ik beweeg mee met het ritme ik hou van dansen. Ik denk dat ik dansles neem in Den Haag denk ik hard op. "Oke" zegt m'n moeder.
"Wil je niet meer paardrijden" vraagt m'n vader daarna.
"Nee"zeg ik. Ik heb nooit echt van paardrijden gehouden. Toen ik 5 jaar was heeft m'n vader me naar paardrijles toegebracht en ik wou hem niet teleurstellen dus zei ik dat ik graag paardrijles zat. Ondertussen kwam paardrijles dus echt m'n neus uit.
Ondertussen zie ik de afslag Den Haag op de borden staan.

Even later staan we voor ons nieuwe huis. M'n vader heeft de sleutel en steekt hem in het slot. Hij opent de deur.
Ik denk aan m'n vrienden in Haarlem en stap vastberaden het huis in.
Ik had het huis al een keer gezien maar toch leek alles weer nieuw voor me. Met het gezin liepen we door het huis. Het huis was zoveel groter dan het vorige huis. Eigenlijk leek het huis best wel op een villa. Alleen het zwembad in de tuin ontbrak. Verder had het alles; grote tv, marmeren trap en een openhaard. We liepen naar boven om de kamers boven te bekijken. Toen ik in mijn kamer kwam richtte ik hem in in m'n gedachten. Het moest echt een lounge kamer worden. Met een zithoek waar m'n tv dan kan staan.
Justin liep direct rondjes in zijn kamer. Hij spreide zijn armen alsof hij een vliegtuig was. Het was een schattig gezicht.
Op zolder was een logeerkamer en het kantoor van m'n vader.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen