Foto bij Hoofdstuk 3

Ik werd wakker en keek naar de klok.Ughr het was al 11 uur...Waarom moet ik altijd als eerste wakker zijn?Dat vroeg ik me altijd wel eens af.
Eerst maakte ik Lize wakker en daarna Lola en voor Claire ging ik gewoon een emmer water halen anders blijft ze toch gewoon liggen.Ik giet de emmer water over Claire en als snel was ze wakker natuurlijk was ze zoals gewoonlijk slecht gezind.Ik had het niet anders verwacht maar dat veranderde toen ik zei dat we moesten gaan SHOPPEN!
We kamde allemaal ons haar ook deed Claire dat niet graag omdat er altijd kei veel knopen in haar haar zijn omdat ze een beetje veel krullen heeft.
Ach ja ik vond haar krullen wel mooi bij haar passen en zeker wanneer ze haar haar gewoon los laat maar nee...ze doet haar mooi haar altijd in een staart of in een dot.Ik deed me haar in een Schuine hoge staart en deed er een strikje bij vond het wel leuk passen.Uiteindelijk wel iets dat bij me past...Lize deed haar haar gewoon los want ze heeft prachtig mooi haar en ook Lola deed dat.

Nadat we klaar waren gingen we shoppen!
In elke winkel was er wel iets leuk!
Ik had eindelijk is een mooi kleedje gevonden want meestal doe ik geen kleedjes aan omdat ze me gewoon niet passen..
Claire had weeral een mooi kort rokje gekozen met een leuk topje en leuke ballerina's.Lize had echt het perfecte kleedje voor haar gevonden!En Lola had een shortje en een leuk topje gekocht.
Zo had iedereen zijn eigen perfecte outfit gevonden!

We keken 1 of 2 films en gingen gaan slapen...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen