Foto bij Hoofdstuk 5

We vertrokken wat vroeger zodat we onze plaatsen konden zoeken.
Toen we aankwamen was het al bijna vol.
Gelukkig konden we nog onze plaatsen vinden helemaal vooraan!
Het concert begon!
OMG ze waren echt geweldig!
Uiteindelijk was het tijd voor de pauze..
We gingen wat drinken halen en Claire bleef bij onze plaatsen en spullen met Lola.De pauze duurde maar 10 min. maar er waren al vijf minuten om toen we bij de snackbar waren..en dan was er nog een hele lange rij D;!
Al een geluk ging het snel er waren nog 3 min over dus zei ik tegen Lize "Ik ga naar de wc ga jij maar alvast bij de rest ik kom zo wel." Ik moest echt dringend naar de wc.Alleen een probleem ik wist ni waar de wc was!
Ik zag een paar deuren staan dus ging ik in een van die deuren hopelijk heb ik geluk en vind ik de wc.Ik opende een deur en ik was in een gang en daar was nog een deur.Zou dat de juiste deur zijn?Ik had nog 2 min. ik ging naar de andere deur in die gang.Ik wou de deur open doen maar er was iemand anders aan de andere kant die de deur opende en ik viel..echt leuk.
Ik hoorde een jongen zeggen "Sorry echt waar het spijt me!" Ik keek naar boven om te zien wie dat het was..men mond viel open toen ik zag wie het was...ik keek diep in zijn mooie ogen.Het was ZAYN! *o* Ik vroeg hem "Weet jij misschien de wc's zijn?Want ik ben zo een beetje verdwaald " "Ja wacht ik zal het je laten zien" En hij wees me de weg naar de wc's.De pauze was voorbij dus moest hij weer gaan optreden "Doei ik zie je misschien een andere keer" zei hij.Ach ja vast hem zie ik echt nooit meer.Ik ging eindelijk plassen en toen ik terug in de zaal was hoorde ik ze zingen.Ughr al die mensen onmogelijk om er door te geraken ach ja met een beetje geduw en getier lukte het wel."Waar bleef je zo lang?" vroeg Lize "Ik vond de wc's niet" zei ik.Ik zag dat Zayn naar me keek wanneer hij zong.De avond was voorbij en het was er zo warm dat ik snel naar buiten ging maar blijkbaar had ik iets gemist..Zayn had nog een oproeping gedaan hij wou blijkbaar men nummer.Claire vertelde me wat hij ze "Ik ben daarstraks een meisje tegen gekomen en ik zou graag haar nummer hebben ze had haar haar in een schuine vlecht met een strikje erin." Claire vroeg me of ik dat was en ik vertelde haar wat er gebeurt was.Ze zeiden allemaal dat ik terug moest gaan om men nummer te geven.Maar het is te laat vond ik want iedereen kwam naar buiten om naar huis te gaan.Het was onmogelijk dat ik terug binnen geraak.Plots zag ik hem op me af lopen."Hey" zei hij."Hey ik hoorde dat je men nummer wou?maar ik was al buiten omdat het te warm was daarbinnen.." antwoordde ik en hij gaf me zijn gsm om men nummer bij zijn contacten te zetten,dus deed ik dat en gaf hem zijn gsm terug.Hij stuurde me een sms zodat ik ook zijn nummer had.

Sommige fans hadden hem gezien en kwamen allemaal op hem afgerend.Hij gaf me een kus op men wang en rende weer naar binnen via een deur waar alleen hij naar binnen kon want het zat op slot.
Men vriendinnen keken me met een glimlach aan. " Wat? " zei ik tegen hen
" nou volgens mij heb je iemand aan de haak geslagen." zei Lize "Och ja vast hij is een popster en ik maar een gewoon meisje" zei ik tegen haar.
En we gingen naar men huis om te slapen...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen