Foto bij Hoofdstuk 6

Yani

We lagen allemaal te slapen...tot dat ik wakker werd gesmst :L
Ughr van wie zou die sms nu weer zijn..het was 10 uur s'morgens en ik was nog moe ach ja ik niet alleen de anderen lagen nog te slapen.
Ik pakte men gsm en keek naar de sms die ik kreeg...


Zayn

Ik kon niet slapen ik moest steeds aan Yani denken...
De anderen lagen nog te slapen dus maakte ik ze wakker voor te gaan ontbijten.Ze zagen dat ik er met me gedachten niet bij was."Wat is er?" vroeg Liam."Ik moet steeds aan iemand denken.." antwoordde ik."Aan wie?" vroeg Harry nieuwsgierig."Yani dat meisje dat ik gisteren ben tegengekomen.." antwoordde ik "Je hebt toch haar nummer? zei Harry "Ja" antwoordde ik dus hij stelde voor om is af te spreken we blijven namelijk hier een week om te chillaxen.Dus ik stuurde haar een sms.

Hey,Heb je vandaag iets te doen?
Na een paar minuutjes kreeg ik een antwoord.
Nee waarom?

Wel anders kunnen we afspreken om iets te gaan doen?

Ja oke,vind je het erg als me vriendinnen mee komen?

Nee hoor mijn vrienden komen ook mee

Oke dus waar spreken we af?

Aan het park om 12 uur?

Is goed kzie je daar antwoordde ze snel

Ziezo geregeld en jullie komen mee.
We kunnen misschien een picknick doen?"Ja maar dan moeten we eerst een picknickmand gaan kopen en brood en beleg,..." zei Louis "Dan gaan we toch naar de winkel om het te kopen?" dus gingen we naar de winkel.


Yani

Ik keek naar de sms en zag dat het van Zayn was.
Er stond Hey,Heb je vandaag iets te doen?

Dus antwoordde ik Nee waarom?

Wel anders kunnen we afspreken om iets te gaan doen?

Ja oke,vind je het erg als me vriendinnen mee komen?Vroeg ik hem.

Nee hoor mijn vrienden komen ook mee

Oke dus waar spreken we af?

Aan het park om 12 uur?

Is goed kzie je daar antwoordde ik snel.

YES YES YES! zei ik luid en ik had Lize en Lola wakker gemaakt.
Ze vroegen "Wat is er?" "Wel we hebben exact om 12 uur een afspraakje " Ze keken me nieuwsgierig aan."Met Zayn,Harry,Liam en Louis "
Algauw gingen we ons klaarmaken maar eerst moesten we Claire wakker maken!Dus ging ik een emmer water halen zodra ze hoorde dat ik de kraan opendraaide werd ze wakker.Ik,Lize en Lola begonnen hard te lachen omdat het gewoon zo grappig was.Maar ja we gingen ons klaarmaken!
Het was een warme dag dus deden we allemaal een short aan wel bijna allemaal Claire deed een rokje aan zoals gewoonlijk.Nu nog iedereen een leuk topje aan en klaar is onze outfit.
Nu nog ons haar.Claire liet haar haar weer mooi los en ik deed 2 vlechtjes in men haar.Lize deed haar haar in een mooie paardenstaart en Lola deed haar haar in een dot.

Het was al half twaalf en het park was een halfuurtje hier vandaan dus vertrekken we allemaal naar het park!Toen we aankwamen hadden we allemaal best wel honger we hadden nog niks gegeten..
Toen zagen we de jongens daar staan met een picknickmand!Fieuw!Onze redders!We zochten een leuk plekje uit om te picknicken!
Voor dat men maag begint te knorren nam ik snel een boterham met kaas en at hem op.Zayn keek me een beetje raar aan dus zei ik "Sorry maar ik heb nog niks gegeten vandaag en ik heb reuzehonger. " Iedereen begon te lachen.Ik realiseerde me hoe zij me zagen en begon ook te lachen.
Iedereen had precies zijn partner gevonden.Lize met Harry,Claire met Liam en Lola met Niall!Louis had een meisje meegevraagd een of andere Layla.Ze was best wel aardig

Ik stond recht en ging in het gras liggen en keek naar de wolken.
Zayn kwam naast me liggen en de rest kwam ook.We lagen in een grote cirkel,naar de wolken te kijken.Claire zag meteen al vormen in de wolken en riep "KIJK!DIE WOLK LIJKT OP EEN KONIJN!" wat echt wel waar was,en zo begon iedereen te zeggen welke vormen we in de wolken zagen.Lola en Niall kregen honger dus gingen ze naar de picknickmand voor nog een boterham.

Na een tijdje liggen stonden we recht en gingen wandelen.
We hebben wel zeker 3 uur gewandeld.Toen besefte Claire dat ze een oorbel was kwijtgeraakt,het was een oorbel van echt goud die ze had gekregen van haar oma die gestorven is.Dus besloten we allemaal om te helpen zoeken.Alleen het kon overal zijn!We besloten om ons op te splitsen en dan te gaan zoeken.Ik ging met Zayn,Lize met Harry,Lola met Niall,Louis met Layla en Claire met Liam.Rond 18 uur moest iedereen aan de ingang van het park staan.

Ik en Zayn gingen naar de plek waar we naar de wolken keken.
De wolken werden grijs en algauw begon het te regenen.Lap! krijg ik nou weer!Had ik is een short aan begin het dan te regenen!Zayn begon te lachen.Ik kreeg het een beetje koud dus gaf Zayn mij zijn trui.
We zochten in het gras,het was echt onbegonnen werk..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen