Ik bedacht me opeens dat ik jullie nog niets vertelt heb over de duur van mijn opname! Ik ben 14 augustus opgenomen, en mijn ontslagdatum is 14 februari, dus op Valentijnsdag!

Ik ben inmiddels weer terug op de kliniek. Het is werkelijkwaar rampzalig weer. Het regent echt heel erg hard, en af en toe bliksemt het ook... Ik vind het nieteens meer erg om op zondag terug te komen, omdat ik er achter ben gekomen dat ik de mensen hier toch echt mis in het weekeinde. Gewoon, het zomaar op iemand afstappen en een knuffel geven, en altijd mensen om je heen. Dat soort dingen mis ik bijvoorbeeld echt in het weekeinde. Echt grappig, als je je bedenkt dat ik mijn eerste week hier heb gezegd dat ik er alles aan zou doen om zo snel mogelijk weer weg te zijn.
Anyway, deze week levert me gelijk veel spanning op - vooral morgen. Morgen ga ik samen met een ander meisje hier, Sanne, de oriëntatiedag doen voor nieuwe opnames. Dat is een dag waarop de mensen die aangemeld staan voor een opname het woonhuis zien, en een dag kennismaken met therapie. De dag houdt eigenlijk in dat ik samen met Sanne het huis ga laten zien, en mee doe met de therapiën. Daarbij moet ik ook samen met haar vertellen over de regels, therapiën, en mijn eigen ervaring. Nu heb ik nogal wat angsten voor presenteren, en vreemde mensen. Dus dit is zeker een grote stap voor mij. De spanning ligt nu al redelijk hoog, en morgen om half 11 -wanneer alles begint - zal het hopelijk wat afnemen...

Ook heb ik deze week, na ruim 2 weken, weer een individueel gesprek met mijn hoofdbehandelaar. Ik heb geen idee waar ik over kan praten, maar de onderwerpen zullen in dat gesprek hopelijk vanzelf komen.

Mijn weekeinde was wel rustig. Ik ben ziek geweest, dus ik ben op vrijdag niet gaan werken. Op zaterdag wel overigens. Verder heb ik veel op bed gelegen met mijn telefoon, thee gedronken, medicijnen genomen en met mijn laptop in de woonkamer gelegen. Ik heb beiden van mijn ouders gezien, zowel mijn moeder als mijn vader. Mijn ouders zijn gescheiden, ik weet even niet meer of ik dat al vermeld had. Ik ben het gehele weekeinde bij mijn vader geweest, en mijn moeder heeft me teruggebracht.
Verder is er niet zoveel gebeurd dit weekeinde, haha! Ik wens jullie allen een fijne week toe, en ik wilde jullie heel hartelijk bedanken voor de 26 abo's in 1 dag!

Liefs! (flower)

Reageer (4)

  • xAries

    Succes voor morgen ^^ Wat voor werk heb je gedaan dit weekend? Ben best nieuwschierig. Succes verder <3

    1 decennium geleden
  • Eloquentia

    Heel veel succes morgen! ^^
    Ik vind het geweldig dat je dit doet en ik hoop dat het anderen kan helpen. (:

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    Graag gedaan voor mijn abo hoor ^-^

    1 decennium geleden
  • Chuggaa

    Ik heb ontzettend veel respect voor je <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen