In Pago Pago de hoofdstad van Amerikaans-Samoa waar nu al voor de 4e keer de opname's van Expeditie Robinson plaatsvinden liggen 16 speedboten klaar in het water. En daar kwamen ze 16 kandidaten met de vlaggen van hun eigen land. Ze stapten in en vaarden weg, 16 celeberty's op weg naar iets wat hun leven voorgoed doet veranderen. Tussen de 2 eilanden waar de kandidaten gaan bivakeren ligt een groot vlot en de speedboten meerden aan. De kandidaten stapten uit en gingen in een kring rond Marc staan. "Welkom kandidaten bij het vierde seizoen van Expeditie Robinson. De Expeditie die je leven doet veranderen. Natuurlijk verdelen we jullie in 2 kampen van 8 maar om dat te bepalen is er hier een opdracht voor jullie. Op 5 meter diepte liggen 16 koffertjes en daarin ligt een doekje. Er liggen 8 blauwe en 8 groene doekjes. Heb je het Blauwe doekje zit je in kamp Noord heb je het groene doekje dan ben je in kamp Zuid. Maar als je weer boven komt en het doekje om je pols heb gedaan. Krijg je de keuze om nog 5 meter verder te duiken want daar liggen nog 8 koffertjes met daarin speciale dingen zoals: Een vrijstelling die je zelf mag inzetten. Immuniteitsmunten in totaal 1,3 of 5. Of de leidermunt waarvan er 2 zijn. Als je die vindt ben je de leider van je eigen kamp en heb je immuniteit voor de eerste 2 eilandraden van jouw kamp. En 2 koffertjes bevatten niks.
Ik stel voor dat we gaan beginnen ik tel af, 3.2.1 af.

De kandidaten sprongen in het water en doken naar 5 meter diepte, de eerste die aankwam was Natalie Murquay een presentratrice uit Frankrijk. Zij kreeg een blauw doekje ze zwom weer naar boven. Een atleet uit Gambia namelijk Sanneh Suwaibou ging ook naar kamp Noord.
Intussen waren Yulia zanger uit Georgie,Gracie Annie Smith Zangeres en Actrice uit USA en Mary Tulafono de vrouw van de gouvernour van Amerikaans-Samoa ook naar kamp Noord gegaan.
Kia Davis de atleet uit Liberia de eerste van Zuid snel gevolgd door Adje een acteur uit Nederland. Ook bekend van Lordi Tomi Putaansu uit Finland ging naar kamp Zuid. Alle andere kandidaten waren ook snel verdeeld.

Natalie ging naar 10 meter om het te proberen en vond meteen 3 immuniteitsmunten. Ook Tomi gedoken naar 10 meter en vond een vrijstelling. Polina Smolova zangeres uit Wit-Rusland en ook bij kamp Zuid vond op 10 meter helemaal niks. Teleurgesteld zwom ze weer naar boven. Er stond nu 10 kandidaten op het droge sommige gingen niet eens naar 10 meter diepte. Gracie wel ze vond ook niks. Raymond Sapoen minister van Handel en Industrie vond de eerste leidersmunt en werd dus de leider van kamp Zuid. Sanneh Suwaibou vond ook de leidermunt en werd de leider van kamp Noord. Er zaten alleen nog 1 immuniteitsmunt en 2 immuniteitsmunten in de koffer met 3 kandidaten die tegelijk vertrokken.
Mary Tulafono
Kamil Mikulcik zanger uit Slowakijke en
Leryn Franko een speerwerpster uit Paraquay.

Ze gingen gelijk op en de eerste koffer werdt bereikt door Leryn Franko uit kamp Zuid en had 2 immuniteitsmunten. Mary en Kamil streden om 1 immuniteitsmunt en die werd gewonnen door.............Kamil uit Kamp Noord. Mary was teleurgesteld.

"Gefelicteerd voor Tomi jij hebt de vrijstelling en natuurlijk ook voor Sanneh en Raymond jullie zijn leider en hebben immuniteit voor de eerste 2 komende eilandraden van jullie eigen kamp. Nou ik wens jullie veel succes in deze strijd en moge de beste winnen veel succes".

De kandidaten gingen terug in de boot en vaarden naar hun eigen kamp.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen