Foto bij ~42 Vanessa Ariande Jones.

Zoals, je misschien herkent is dit een stukje van de proloog die hierin terug komt.

Dag schatjes, ik heb vandaag een trauma gekregen bij gym ik moest huilen. Als je wilt weten waarom moet je dit stukje hieronder lezen:

Anne(vriendin van me) en ik waren dus zo naar de kleedkamers aant lopen en ik rende dus de gang door zodat de lampen aan waren. We gingen dus zitten en begonnen ons om te kleden terwijl we horrorfilms aan elkaar vertelde . Opeens ging de lamp uit dus wij keihard gillen en we hoorde wat gerommel bij de wc's terwijl win de enige waren. Dus wij nog harder gillen toen kwamen er nog 3 meisjes binnen en een andere vriendin van me vertelde dat haar broer en haar vader geesten konden zien. Toen we waren omgekleed gingen we dus naar buiten en zagen we de jongens niet die normaal sneller in het gymlokaal zijn dan wij. De deur was open en het was er supergroot en het licht was uit dus donker, wij weer gillen omdat we alweer gestommel hoorde. Dus ik raapte al mijn moed bij elkaar en ging de zaal in. Opeens werd ik aan alle kanten vast gegrepen dus ik gilde het uit, waren het de jkngens die zich hadden verstopt om me aan het schrikken te maken en vertelde ze allemaal enge dingen enzo, en nou ik kan het je zeggen het is ze gelukt want ik moedt echt huilen! Het klinkt zo niet eng, maar als je het meemaakt: je schrikt je dood!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • kukeluusje

    sorry hoor maar gingen ze niet naar Zuid Afrika

    1 decennium geleden
  • 1Dwolf

    jongens het is niet onbewoond die rare frecking stam woonde daar toch ook??
    maar super leuk verhaal:D:D

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    ;(

    1 decennium geleden
  • Pepito

    :o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen