Foto bij Chapter O.14

Kristen point of view.

Nog nagapend stap ik onder de douche vandaan en ik knipper vermoeid met mijn ogen. Nog een, lange martelende week en dan is het vakantie Kristen, nog even volhouden. denk ik. Ik stap mijn inloopkast in, en snuffel een beetje rond. Uiteindelijk heb ik wat gevonden. Een rok waar ik een vlees kleurige panty onder doe, een witte blouse, en een zwart blazertje. Tevreden kijk ik naar het resultaat in de spiegel. Ik hoop stieken dat Severus een beetje uit het veld geslagen zal zijn als hij dit ziet, maar ik hoop er niet op. Die man is er goed in om zijn gevoelens te verbergen. Ik laat mijn haar drogen en doe mijn make-up en zoek dan nog een paar enkel laarsjes uit zonder hak.

Ik sta nonchalant tegen het bureau aan geleund als Severus binnen komt. "Wat dacht je, ik ga vandaag de jongens maar eens versieren?" Vraagt Severus spottend, als hij zijn ogen keurend over mijn lichaam laat glijden. Verontwaardigd kijk ik hem aan. " Hee zeg ik ben geen slet." Zeg ik, en hij grinnikt. "Je ziet er goed uit hoor." Mompelt hij en hij geeft me een klopje op mijn hoofd. Verbaasd kijk ik hem aan. Hij zei toch echt luid en duidelijk; "Je ziet er wel goed uit hoor. "Dankje" mompel ik perplex. Hij glimlacht kort en samen wachten we tot de leerlingen binnen komen.

"Goed, we gaan het vandaag hebben over de crusio curse. Heeft iemand een idee wat dat is?" Ik sta voor de klas en probeer zo goed en kwaad als het gaat alle ogen van de jongens te negeren. Ik zie dat de jongen van Malfoy me goedkeurdend aankijkt, en pissed kijk ik terug. Hij glimlacht schalks en het valt Severus ook op. "Meneer Malfoy, ik denk niet dat het toegestaan is om met een docent te flirten." Zegt hij geirriteerd. "Ik neem het van je over Kristen mompelt hij, en hij loopt naar voren. De hele klas is direct stil. Hoe dat hij dat toch? Ik snap het wel, zijn machtige voorkomen kan wel een beetje intimiderend overkomen. Ik neem elke beweging die hij maakt in me op. Hij beweegt zich soepel en gracieus. Als hij mijn kant op kijkt, sla ik snel mijn ogen blozend neer. Gefronst kijkt hij me aan. "Kom je me nog helpen of hoe zit het?" Vraagt hij sarcastisch, en ik hoor sommige mensen grinniken. Boos sta ik op en voeg me bij hem, en elkaar aanvullend leggen we uit hoe de crusio curse in elkaar zit, en voor het eerst geniet ik ervan om les te geven, simpelweg omdat ik naast deze verbazingwekkende man mag staan.

Reageer (4)

  • flevaforever

    Sneep wil niet dat draco zijn moppiee afpakt... Sweet(flower)(H)

    1 decennium geleden
  • BrechtjePan

    HAHAA lol alsof Draco écht met Kirsten zou gaan flirten. cx

    1 decennium geleden
  • Howling

    Haha love it c: Gaa je snel verder?? X

    1 decennium geleden
  • bels

    haha dat laatste stukje was echt lol!

    i love it!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen