And I do want you to know I think you'd be good to me, and I'd be so good to you.
      Niall stond zenuwachtig heen en weer te wiebelen terwijl de grond steeds verder onder ons verdween. Zijn blik stond op oneindig en na een minuut of twee, misschien drie trok ik mijn hand los uit die van Eleanor. Haar ogen keken verbaasd naar me op. Ik haalde alleen mijn schouders op en ze zuchtte.
      Toen we zeker vijf minuten onderweg waren had ik er genoeg van. Niall had al zeker drie keer gezucht, twee keer zijn hand door zijn haar gehaald en zeker tien keer omgekeken naar Eleanor. Het meisje zat nog steeds naast me, maar weigerde me aan te kijken. In plaats daarvan staarde ze naar Niall's rug en zodra hij omkeek staarde ze naar de grond. Ik zuchtte.
      'Nialler, if you want to tell her, it has to be now. And I mean it,' probeerde ik luchtig te klinken. Niall draaide zich razend snel naar me om en slikte hoorbaar. Eleanor naast me verstijfde, alsof ze wist wat Niall wilde zeggen. Haar ogen scanden de ruimte, alsof er ineens mensen konden verschijnen. Ik hoorde Nial bijna denken, proberend hier onderuit te komen.
      'Niall, just, go on and tell her!' gromde ik, mijn geduld verliezend. Ik viste mijn telefoon en oortjes uit mijn zak en zette mijn muziek op. Ik deed alsof ik geconcentreerd aan het sms'en was.
*Nialler's in love with El*
      Ik keek op naar de blonde Ier die nerveus naar Eleanor keek. Langzaam liep hij naar haar toe en pakte haar hand. Hij trok haar van het bankje en nam haar mee een stukje bij mij vandaan. Ik schrok op toen ik een sms'je terug kreeg.
*No kidding... I mean, what? You serious?* Ik grinnikte en begon aan een nieuwe sms toen mijn oren het bekende geluid van Niall's stem oppikte. Ik keek op en zag hoe Niall zenuwachtig naar mij keek. Ik glimlachte naar hem.
      '… and I think it just kinda happened, I'm sorry El, I understand if-' Met open mond staarde ik naar mij twee beste vrienden. Eleanor had haar hand voor Niall's mond geslagen en glimlachte. Ze keek even naar me om, alsof ze om toestemming vroeg. Ik keek even om me heen en gebaarde dat ze iets verder bij het raam vandaan moest gaan staan. Vervolgens glimlachte ik en richtte mijn aandacht weer op mijn telefoon.
      In mijn ooghoeken zag ik nog net hoe Eleanor haar armen om Niall's nek sloeg, voor ze beiden verdronken in een heftige zoen. Ik rolde verveeld met mijn ogen.
*Dead-serious. Kissing right now. Yuck. I miss ya, be home soon*
      Nog geen vijf minuten later kreeg ik een sms'je terug. Ik grijnsde breed.
*waiting for ya, and am I allowed to tell Liam and Zayn yet?*       Ik lachtte zachtjes en schudde mijn hoofd. Ik zag in mijn ooghoeken hoe Niall en Eleanor naar me keken. Niall's blauwe ogen straalden en hij greep Eleanor's hand stevig vast.
*let them tell Li an Zayn theselves, they look like bout to forget the world*
      'Lou, I think we need to figure this out,' fluisterde Eleanor en keek naar Niall. Ik knikte kort en haalde mijn schouders op. Niall beet zenuwachtig op zijn lip.
      'Let's just break up, then you and Niall can be together and me and Harry will have to be like we are now. Anyway, let's go back home, yeah?' Niall keek naar buiten. Er stonden genoeg mensen en hij liet Eleanor's hand los. Zenuwen waren duidelijk af te lezen van hun gezichten. Ik haalde diep adem en greep Eleanor bij haar pols.
      'Keep up the facade a little longer please?' fluisterde ik in haar oor en ze knikte langzaam. Zonder enige aarzeling nam ik haar mee de capsule uit en Niall volgde achter ons. Een groepje fans kwam opons af en ik voelde Eleanor afstand nemen en Niall voegde zich bij me.
      'Thank you,' fluisterde hij voor hij een verblindende lach liet zien.

      Met een zucht liet ik me op de bank vallen en sloot mijn ogen. Harry nesteldde zich tegen me aan en drukte een kusje in mijn nek. Ik glimlachte en woelde even door zijn krullen.
      'So, Niall and El yeah? How's that gonna work? The fans will kill her,' mompelde Harry en drukte een kusje op mijn kaak. Ik humde wat, maar gaf verder geen reactie. Misschien had hij wel gelijk, maar de fans vonden haar geweldig.Het feit dat ze nu met Niall was maakte haar niet minder aardig. En als we de fans gewoon uitlegden dat het niet meer werkte tussen ons, begrepen ze het beter. Ik zuchtte diep en opende mijn ogen. Harry's groene kijkers staarden me gefascineerd aan.
      'What?' vroeg ik zachtjes en hij grinnikte. Hij haalde nonchalant zijn schouders op.
      'I love watching you think. You look older when you do,' mompelde de krullenbol en hij drukte een kusje op mijn neus. Ik trok verast mijn wenkbrauwen op.
      'That's not good,' antwoordde ik verontwaardigd. Harry schoot in de lach. Hij duwde me opzij en ik maakte het me gemakkelijk op mijn rug. Harry grijnsde gemeen en boog over me heen. Hij duwde zijn lippen op mijn mondhoek en ik maakte een protesterend geluidje. Hij lachte zachtjes en drukte zijn lippen op de mijne. Zijn tanden bten zachtjes op mijn onderlip en ik opende mijn mond. Zijn tong glipte naar binnen en streek langs de mijne. Alsof het allemaal automatisch ging duwde mijn tong tegen die van hem en gleed er langs. Zijn warme adem streek langs mijn wang en ik greep zijn kraag vast om hem nog dichter naar me toe te trekken. Harry zakte door zijn armen en zijn volle gewicht belandde boven op me. Ik kreunde gepijnigd, maar de krullenbol negeerde het. Hij duwde met zijn knie mijn benen uit elkaar en liet mijn lippen los.
      De blik in zijn ogen stond verwilderd en hij staarde me aan. Het was alsof alle kleur ineens uit zijn over verdween en ik fronste. Opnieuw pakte ik zijn kraag en probeerde hem naar me toe te trekken, maar hij trok zich los. Hij krabbelde overeind en keek me aan.
      'Are we going to tell the fans?'

---
Whiew. finally. took me some time yeah.. anyway, het is echt niet goed ofzo, maar jullie verdienden wel iets nieuws!
ik denk trouwens dat dit verhaal niet super lang gaat worden, maargoed, we shall see.
enjoy (: <3

Reageer (9)

  • Nyara

    Dit verhaal is echt leuk c:

    1 decennium geleden
  • SuperrCarrot

    Dit is niet echt goed nee, dit is fantastisch, phenomeniall, fabelouis, amazayn, brilliam en extrordinharry, I just love it!

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi!

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Kill 'em with kindness, yeah you just did. Love it. ^^

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    Ugh, cuteness <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen