Heeyyyy, could you, if you want to follow @1Dup_dates3?
It's kind of a big account, and I got the honour to be a co-owner <3
And I love the girls over there, they are soooo kind and sweet!

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was het eerste waar ik aan dacht mijn conversatie met Niall. Ik sloot mijn ogen en haalde de beelden van gisteren weer naar boven. Het concert, Niall die een lied voor me zong en natuurlijk het gesprek. Hij had mijn nummer gevraagd, besefte ik me.
Geschokt haalde ik mijn mobiel onder mijn kussen vandaan.
Ja, mijn kussen. Mijn vriendinnen hadden me wijs gemaakt dat je ziek kon worden als je je mobiel naast je gezicht legde en ik had het altijd geloofd. Ik opende met mijn trillende worstenvingers mijn berichten.
Teleurgesteld legde ik het weer weg. Geen enkel berichtje van Niall.
Niet dat ik dat had verwacht. Die jongen had het vast heel erg druk en was me alweer vergeten. Toch pakte ik mijn mobiel weer.
Ik klikte op twitter en logde in op mijn updateaccount.
Dat was mijn dubbelleven. Mijn ouders volgden mijn personal account, maar wisten niet dat ik nog een tweede account had waar ik updates over One Direction plaatste.
Ik scrolde door alle tweets van de afgelopen paar uren en kwam een paar interessante links tegen. 'Niall sings to a girl,' stond erboven.
Ik klikte er op en wachtte tot het filmpje begon. Het was inderdaad een filmpje van mij en Niall. Het was van erg dichtbij gefilmd dus het was goed te zien.
Ik ging weer naar twitter en zag dat ik een overload aan mentions had. Blijkbaar hadden mensen mij op het filmpje herkend, aangezien ik veel twitcams deed. Ik zag veel 'You're so lucky' en 'Congrats' berichtjes, maar ook berichtjes zoals: 'Ugh, I'm jealous.'
Nou ja, ik kreeg tenminste geen haat. Ik besloot dat ik een twitcam ging doen. Wel zo aardig, toch? Even alles uitleggen.
Ik plaatste de link op twitter en wachtte tot ik wat viewers had.
Al snel viel mijn mond open. Vol verbazing keek ik naar het scherm. Normaal duurde het tien minuten tot ik tien viewers had maar nu waren het er in één klap honderd!
'Okay!' zei ik en schraapte mijn keel. 'I guess you've all seen the video with me and Niall. Well, I met him after the show and we've spoken. And.. He wanted my number,' zei ik met een rood hoofd. De reacties spraken allemaal ongeloof uit.
Op dat moment ging mijn telefoon. Ik viste hem van ergens tussen mijn dekens vandaan en nam op.
'Hello? Who's this?' Iemand schraapte zijn keel. 'Erm.. It's Niall,' zei een vrolijke stem. Mijn hart stopte met kloppen. 'Hi Niall,' zei ik verrassend rustig. 'I'm watching your twitcam,' zei hij. Ik keek verbaasd in de camera. 'Oh, Hi!' zei ik en zwaaide even.
Niall lachte aan de telefoon. 'Hey, I was wondering.. Maybe we could meet up this weekend?' vroeg hij opeens serieus. 'Yeah sure!' zei ik enthousiast. Nu lachte Niall weer. God, wat hield ik van zijn lach.
'I've got to go now, but I'll text you later,' zei hij. Ik hoorde vrolijke jongensstemmen op de achtergrond.
'Okay,' zei ik glimlachend. 'By the way, I haven't even asked for your name!' zei Niall gehaast. 'It's Honey!' zei ik snel. 'Okay, bye!' 'Bye!'
Ik drukte het gesprek uit. Gelukzalig staarde ik in de camera.
'I've got to go..' Ik blies een kushandje naar de camera en zette het toen uit.
Een paar seconden kreeg ik een sms'je van Niall.

Honey? really? It's a cute name!
X-Nialler


Zachtjes slaakte ik een gilletje. Niall vond mijn naam schattig en hij wou me nog een keer ontmoeten! Mijn leven was nu echt perfect.
Mijn mobiel trilde weer.

So save your saturday! Pick u up at 7 :)
X-Nialler

Glimlachend sloeg ik zijn nummer op. 'TeddyBear' vond ik wel een goede naam voor Niall.
Ik belde Rose. 'Hey Honey, Waddup?' klonk het vrolijk in mijn oor.
'Rose, I need your help.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen