Foto bij Things will never be the same again... { Cristiano Ronaldo And Fernando Torres } --> 13

Je kijkt haar een beetje verontwaardigd aan “Je kan hem beter niet in je buurt hebben”.

Jouw pov…
Jullie worden uit jullie gesprek gehaald door Fábio en Isabella. Jullie hebben nog een leuke avond. “Owhnee, nu moet ik weer in die pijnlijke schoenen”, zeg je wanneer Fernando met zijn wagen stopt voor jou huis. Je had je schoenen in de auto uitgedaan, omdat je last had van je voeten. Fernando lacht “Wacht even”. Hij stapt uit en doet jouw deur open, hij neemt je schoenen en je handtas en draait zich met zijn rug naar je toe, “Spring er maar op”.

Met een beetje moeite, doet hij de autodeur dicht, wanneer je op zijn rug zit en loopt naar jouw voordeur. “Waar heb je je sleutel?”. “In mijn handtas”. “Daar zit hij niet in hoor”. “Tsss….mannen, ze vinden ook nooit iets “. “Zegt degene die aangeschoten is en zelf alles nog maar half goed ziet” en hij lacht.

“Geef mijn handtas even, maar dan moet je mij wel even terug met je twee handen ondersteunen”. “Owh shit, hij zit er echt niet in”, zeg je na een paar minuten in je handtas te rommelen. “Wat nu?”. “Je slaapt maar bij mij”. “Meen je dat nu?”. “Ahja, ik laat je niet heel de nacht buitenstaan” en Fernando draait zich om en loopt met jou op zijn rug naar zijn huis. Op de trap vallen jullie bijna, jullie moeten er beiden wel om lachen.

Wanneer jullie op zijn kamer zijn zet hij jou terug naar. “Jouw kamer is ook wel hard verandert”. “Ja, ik ben geen 15 meer hé” en hij gooit een t-shirt naar jou toe. Wanneer jij je omkleed, draait hij zich mooi om. Je gaat langs hem in bed liggen “Bedankt Fernando” en je geeft hem een zoen, maar je bent zo moe, je valt terplekke in slaap dat zelfs je kus half terecht komt op zijn mond.

Fenando’s pov….
Ze bedankt je nog en ze geeft je een zoen, half op je mond. Je schrikt ervan, maar wanneer je haar beter aankijkt merk je dat ze nu slapend , half op je borstkas, ligt, daardoor was die zoen half op je mond. Je legt een arm om haar heen en niet veel later val je ook in slaap.

Jouw pov…
De volgende ochtend wordt je wakker “Goede morgen Darling”. Je lacht “In deze situatie klinkt dit wel behoorlijk fout”. Wanneer je aanbelt bij jouw thuis, doet je moeder open. “waar kom jij nu nog vandaan?!”. “Van Fernando, ik was mijn sleutel gisteren vergeten”. “Owh…”, zegt je moeder nu veel stiller. “Ben douchen” en je loopt meteen de trap op, naar boven toe.

Reageer (1)

  • Lioness

    tof tof tof xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen