Foto bij Chapter O.2O

Kristen point of view.

Eindelijk is de laatste dag van de week aangebroken, wat betekent dat het morgen vakantie is. Vol goede moed loop ik naar de eerste les en ik maak me niet eens druk over mijn ruzie met Severus. "Goedemorgen." Zeg ik dan ook vrolijk als ik het lokaal binnen loop. "Jij bent in een goed humeur, hoe dat zo?" Vraagt Severus lichtelijk verbaasd. "Het is bijna vakantie, en morgen is het bal, daar word je toch vrolijk van?" Droogjes kijkt hij me aan. "Tsja Severus, je bent gewoon een uitzondering." Boos kijkt hij me aan, maar we kunnen onze confersatie niet voorzetten omdat de eerste leerlingen binnen beginnen te druppelen.

Na de lessen ga ik naar Hogsmeade om een gala jurk te zoeken. Het is een beetje laat en alle mooie exemplaren zullen wel weer verdwenen zijn, maar ik kan natuurlijk zelf nog een aantal aanpassingen aan brengen, mocht dat nodig zijn. Na een uur zoeken blijkt echter dat er helemaal niks moois meer tussen zit, en ik besluit dat ik naar londen verdwijnsel om mijn zoektocht daar voort te zetten.

Tevreden loop ik een starbuck winkel uit, en ik ga een aantal winkels langs. Ik vind mijn jurk nog niet, maar wel een hele boel andere leuke dingen. Mijn geld stroomt als water en het kan me helemaal niks schelen. Uiteindelijk kom ik langs een veelbelovende etalage, en als ik binnen kom zie ik de jurk al hangen, ik ben er meteen verliefd op. Ik ga hem passen en hij zit me als gegoten. "Word het deze?" Zegt de vrouw in de winkel vriendelijk en ik knik. Blij loop ik weer terug naar een afgelegen plek, waar ik kan verdwijnselen. Stiekem hoop ik ook wel een beetje dat ik Severus met deze jurk in kan pakken.



Haar jurk:)

Reageer (2)

  • Page394

    Starbucks in Hogsmeade :')
    Heeel geloofwaardig :')
    Maaree, Snel verder!! Ik ben nogal verslaafdd!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Strawhat

    HAHAHA, DAT EERSTE STUKJE ;d

    Verduuur :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen