Foto bij First Date 1

Zenuwachtig streek ik nog even door mijn haar en wierp nog een laatste blik in de grote spiegel in mijn kamer. 'Honey!' hoorde ik Annisa, een andere vriendin, van beneden roepen. Ik zuchtte en liep met kleine stapjes de trap af. 'You look gorgeous!' riep Rose. Nerveus glimlachte even. Ik keek op de klok en slikte. Niall kon ieder moment aanbellen.
'Do you know what to do?' vroeg ik gespannen aan mijn drie beste vriendinnen, Rose, Annisa en Mary.
'Yes, if your parents and your sister come home earlier we say that you forgot your homework from David's house,' zei Mary ongeduldig.
Op dat moment ging de bel. Paniekerig keek ik naar de deur.
'We'll open the door,' zei Rose. De drie meiden liepen naar de deur en deden hem open. 'Hi Niall!' kirden ze. Ik facepalmde mijn voorhoofd.
Ik haastte me naar de deur en zag een benauwde Niall die drie meiden om zijn nek had hangen. Ik trok ze beschaamd van hem af en duwde ze aan de kant. 'Excuse you!' siste ik ze toe. Ik draaide me om en glimlachte liefjes naar Niall. Hij lachte vrolijk terug. 'Shall we go?' vroeg hij. Ik knikte en draaide me naar de meiden toe.
'Remember, no parties and no boys, understood?' vroeg ik streng. Braaf knikten de meiden me toe. 'Yes momma,' mompelde Rose plagend.
Ik rolde met mijn ogen en trok de deur achter me dicht.
'Sorry about my friends. They like to make fun of me,' zei ik met een rood hoofd.
'I know the feeling,' zei Niall begrijpend en leidde me naar zijn auto. Met open mond staarde ik naar zijn luxe cabriolet.
'What are you waiting for?' riep Niall die al achter het stuur zat. Voorzichtig opende ik het portier. Ik durfde het bijna niet aan te raken. Toen ik mezelf veilig had vastgeklikt reed Niall de oprit af.
'I thought, maybe we can go to the center and hang around? Then grab some dinner, catch a movie..' zei Niall. Ik knikte enthousiast. 'Yeah, sounds great!' Niall keek me even aan en glimlachte. Vlinders fladderden in mijn buik.
Toen we in het centrum van de stad waren aangekomen parkeerde Niall de auto, stapte uit en deed als een echte heer het portier voor me open.
Hij zette zijn zonnebril op en gaf mij er ook een.
'We don't want to get recognised,' zei hij. Ik zette mijn zonnebril op. 'Looks great Honey,' zei Niall met een amerikaans accent.
Ik grinnikte om zijn grapje.
'It's still weird to call you Honey as a name, I normally call people honey when I think they're cute..' zei Niall. Met een frons keek ik hem aan. Ik had er nooit over nagedacht hoe het was voor anderen om mij Honey te noemen zonder me schattig te vinden.
'But I love to call you Honey, because you are cute!' zei Niall snel.
Ik glimlachte, hij was lief. 'Awh, you're blushing,' zei Niall met een scheef glimlachje. Nog roder dan ik al was draaide ik mijn hoofd weg.
'No, don't.' zei Niall, en hij pakte mijn hand stevig vast. Ik keek hem aan en lachte naar hem.
Heel de weg naar het binnencentrum hield hij mijn hand vast.
En het voelde goed.
'Where do you wanna go, Honey?' vroeg Niall.
'Can we go there?' vroeg ik plagend toen ik naar een 1D Merchandise Store wees. 'Seriously?' vroeg Niall onbegrijpend.
Niall trok me mee naar binnen, liet me los en liep naar de balie. Ik keek rond en fangirlde zachtjes toen ik een posterboekje van de jongens zag liggen. Ik pakte het op en drukte een kusje op Niall's neus.
'What are you doing?' vroeg Niall verbaasd. Geschrokken propte ik het boekje tussen de anderen en deed alsof mijn neus bloedde.
'What do you mean?' vroeg ik onschuldig. Niall lachte. 'I don't know if I should like it that you'd rather kiss a paperversion of me than the real me, but I need to show you something,'zei hij geheimzinnig.
Ik volgde hem naar buiten waar we op een bankje gingen zitten. Nu pas zag ik dat hij een tas van de winkel in zijn handen had. Hij haalde er een doos uit en gaf het aan mij.
'You really didn't have to do that!' zei ik schuldig. Niall haalde zijn schouders op. 'Just open it,' moedigde hij me aan.
Ik trok de deksel van de doos en haalde er een wit T-Shirt met I Love Niall uit. Ik schoot in de lach en gaf Niall een knuffel.
'How did you know I wanted this,' vroeg ik hem. 'Just a guess,' lachte hij. Ik deed mijn vest uit en trok het shirt aan. Het zat als gegoten.
'I love it,'lachte ik.
'No, you love me, that's what it says, Honey,' zei Niall eigenwijs.

Reageer (1)

  • AlexLuvMusic

    LOVE it :) snel verderrr!!! :D VInd het echt een heel leuk verhaal :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen