Dag 1 kamp Noord

De 8 deelnemers uit kamp Noord kwamen aan op het onbewoond eiland en omdat ze al wat verwacht hadden keken ze niet echt op van al het rommel wat er lag. Sanneh die de leider was moest leiding gaan geven maar hij zei niks. Totdat Mary zei van "Sanneh wat moeten we gaan doen jij bent onze leider". "Eeehm nou ik stel voor dat we een hut bouwen van hout en takken met bladeren. Zodat we vanacht een overdekking hebben die ons tenminste iets van de regen kan beschermen". Iedereen vond dat een goed idee en begon er ook dus aan. Behalve Kamil die ging stilletjes weg en liep de zee om misschien wat vissen te vangen. Kamil had vroeger met toen hij nog klein was veel met zijn vader gevist ook zonder hengel hij had een enorme goede reactie vermogen ontwikkeld waardoor hij met zijn blote handen eeen vis kon vangen. En het lukte hem ook daarna had hij niet 1 of 2 vissen maar 3 vissen. En met de rijst die ze gekregen hadden van de crew hadden ze een mooie maaltijd. De hut was ook snel af alleen had Sanneh niet echt een goede leiderschap getoont. Hij twijfelde een beetje en gaf verkeerde aanwijzingen. Willie was hyper en door hem raakte de hut in een keer af.


Dag 1 kamp Zuid
Voor deze kampbewoners was het toch wel een beetje wennen. Raymond had de leiding gekregen in het kamp dus die taak nam het heel serieus.
Hij ging meteen iedereen aansturen, "oke we gaan een hut bouwen. Tomi jij hebt een vrijstelling dus jij gaat het hardst werken jij haalt alle takken voor het dak van de hut samen met Kia. Kira en Adje jullie gaan vissen. En ik ga met Alvaro,Polina en Leryn het eiland verkennen en de hut verder bouwen". Iedereen stond raar te kijken maar ze gingen toch aan het werk. Kira praatte met Adje. "Wat een arrogant die Raymond als ie geen immuniteit had voor 2 eilandraden had ik zeker op hem gestemd". "Je hebt gelijk maar daar kunnen wij voor zorgen als wij met Tomi een complot maken tegen 1 iemand en daarna nog 1 dan kunnen we daarna met zijn drieeen op Raymond stemmen waardoor hij naar huis gaat". Kira vond dat een goed idee. Ze besloten om nog even te wachten om het tegen Tomi te zeggen. De hut was al gebouwd toen iedereen terugkwam. Tomi en Kia hadden dat helemaal alleen gedaan. Raymond zei goed zo en voor de rest niks. Kira en Adje gingen daarna naar Tomi toe om het te vertellen. Tomi zei meteen ja. Maar toen kwam het moeilijkste op wie moesten ze stemmen als ze de proef verloren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen