Foto bij • Eyes 014

Ik word wakker van een warme zonnestraal die over mijn gezicht streelt. Ik open mijn ogen, en knijp ze onmiddellijk weer dicht door de felle zon, die door het raam naar binnen schijnt. Met mijn hand beschermend voor mijn ogen loop ik naar het raam, en doe met een ruk de gordijnen dicht, een scheurend geluid vult te kamer, fuck. Er zit een hele grote scheur in het gordijn waar de zon precies door naar binnen komt. Zuchtend laat ik me achterover op mijn kingsize bed vallen, lekker begin van deze zonnige dag. In mijn pyjama loop ik richting de keuken en gris een banaan uit de fruitschaal die daar sinds gisteren zijn vaste plek heeft ingenomen. Ik trek de schil eraf, en gooi het met een simpele worp de prullenbak in. Ik neem een hap van de banaan en loop naar de brievenbus. Een hopeloze actie, want of course zit er geen post in, niemand kent mij hier nog. Tot mijn verbazing vind ik een postkaart in mijn brievenbus, snel gooi ik het laatste stukje banaan de struiken in, en pak de postkaart uit de bus.

Lieve Elena,

Ik mis je, het is zo raar dat jij nu helemaal daar in Barcelona zit, en ik niet zo even langs je kan rijden. Ik kom je heel snel opzoeken.

Succes op je eerste werkdag, je kan het meis!

xxx Sarah


Een eenzame traan vindt zijn weg naar beneden, en met een snelle beweging veeg ik hem weg en loop terug naar binnen. Ik zet de kaart in het raamkozijn neer zodat het goed zichtbaar is. Ik loop naar de badkamer en spring snel onder de douche. Ik geniet van de warme stralen die over mijn rug lopen. Ik was mijn haren en mijn lichaam en blijf dan nog even lekker onder de douche staan. Er is toch ook wel een voordeel aan alleen zijn, je hoeft met niemand rekening te houden en je kan alles op je eigen tempo en eigen manier doen. Ik draai de douche uit, en droog me zorgvuldig af waarna ik naar mijn aangrenzende slaapkamer loop, en een setje kleren bij elkaar zoek en aantrek. Ik kan echt genieten van dit heerlijke weer, dat was in Londen wel anders. Daar kon je wakker worden dat het water met bakken uit de hemel kwam vallen, en hier regent het zonnestralen. Dat kan alleen maar een goed teken voor morgen zijn toch?

Sorry peeps! Dit heeft veel te lang geduurt en dan krijgen jullie ook nog een heel kort stukje, wat ik dus echt flut vind.. Ik heb het gewoon ontzettend druk met school, ik maak gewoon iedere dag 3u nog-stop huiswerk, en dan lukt het me vaak nog niet om alles af te krijgen. Tegelijkertijd heb ik ook nog hockey, en geef ik training. Ik probeer echt zo veel mogelijk te schrijven, maar ik heb het momenteel heel erg druk met school, en dat gaat toch echt even voor :$

Reageer (5)

  • xSaarrStyles

    Echt geweldig lieff, je schrijft zo mooi, je beschrijft alles gewoon zoals het echt is, en het is zo fijn en mooi om te lezen! Jaja, huiswerk is killing me too, maar schatje, ik hou zoveel van je<3

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Succes met school!
    Snel verder? (:

    1 decennium geleden
  • xDoresMalik

    Supergeweldig lieff! Ja mensen. Kom niet naar het Stedelijk Gymnasium. Homework is gonna kill you.

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    ik vind het leuk hoor(: en we wachten wel we hebben alle tijd:D

    1 decennium geleden
  • Tich

    Snap ik! Volgens mij heeft dat de hele quizlet site nu (:
    Inclusief moi!
    Maargoed ik geef ook les (turnen dan) en moet zelf ook dansen & turnen
    En naja, ik laat mijn huiswerk achterwege, dat wel....
    Maar ik begrijp helemaal wat je bedoelt!
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen