Foto bij Deel Een: Twee

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH IK BEN ZO GESTREST.
Zaterdag is mijn vriendin jarig en ze word 16 EN IK WEET GEEN CADEAUTJE. Nu ben ik over het algemeen al van de perfecte cadeautjes, MAAR ZE WORD ZESTIEN DUS HET MOET EXTRA PERFECT.

HEEEEEEEEEEEEEEEELP.

O, en haar broer is mijn ex-vriendje, en ik ben er nog steeds kapot van dat hij het uitmaakte en ik heb geen zin om hem te zien D:

“Harry!”
Verrast zag ik Sam voor ons appartement staan. “Hoi Sam,” begroette ik haar. Ze was net bezig de sleutel die ze van ons had gekregen in het slot te steken. “Wat kom je doen?”
“Ik kwam gewoon even langs,” zei ze. “Sinds wanneer ben jij je bed uit?”
Ergens deed die opmerking pijn, maar omdat ze gelijk had liet ik het niet zien. “Een frisse neus halen,” grijnsde ik. Sam keek me even onderzoekend aan, maar zei niets. Ze draaide de sleutel in het slot om en stapte naar binnen, op de hielen gevolgd door mij.
“De jongens zijn er niet, ze zijn naar Nando’s,” vertelde ik haar.
“Oh.” Ze liet haar skateboard op de grond vallen en ging op de bank zitten. “Waarom ben jij niet mee dan?”
Ik haalde mijn schouders op. “Ik had niet zo’n zin.”
Ze trok een wenkbrauw op. “Harry, ga zitten,” zei ze. Onwillig ging ik naast haar zitten, met nog steeds mijn jas aan en beanie op. De zonnebril zette ik af. Het zag er belachelijk uit, een zonnebril in november, maar het was nou eenmaal nodig als ik niet herkend wilde worden.
“Ik denk dat wij even moeten praten,” zei ze op een toon die duidelijk maakte dat ze geen tegenspraak duldde.
“Waarover?” zuchtte ik.
Ze haalde een hand door haar lichtbruine haar en keek me aan met die hemelsblauwe ogen waar Liam voor was gevallen. Ik moest zeggen dat Liam met haar bofte, maar ik was niet jaloers. Dat was immers nutteloos, want zij hield van Liam en ik zag Sam als een zusje. “Wat is er met je aan de hand de laatste tijd, Hazza?”
Ik staarde een ogenblik voor me uit, nadenkend over een antwoord. Wat zou ik haar vertellen? “Niets, ik ben gewoon een beetje moe,” loog ik.
“Niet liegen, Haz,” zei ze. Vragend keek ik haar aan. Hoe wist ze dat? “Je knippert twee keer heel snel als je liegt,” legde ze uit toen ze mijn blik zag. “Je loog zonet ook al, over dat luchtje scheppen. Wat deed je echt?”
“Ik ging naar Oxford Street,” zei ik. Dat was niet gelogen, het was gewoon een deel van de waarheid achterhouden.
Sam keek me aan alsof ze wist dat er meer was, maar vond het blijkbaar niet belangrijk genoeg, want ze richtte zich weer op het ‘wat is er met Harry aan de hand’-onderwerp. Helaas.
“Hazza, ik wil het weten als er iets met je is. Jij bent in die moeilijke tijden met Liam er voor mij geweest, en ik wil hetzelfde doen voor jou. Snap je dat? Je bent mijn beste vriend, Harry. Het doet me pijn om je zo te zien.” Ze legde haar hand op mijn arm en keek me smekend aan.
Ik zuchtte. “Sam…” begon ik moeilijk. Hoe moest ik het haar nou vertellen? ‘Ik ben jaloers op de liefde tussen jou en Liam en wil mijn eigen vriendin’? Nee, dat was niks. Dus hoe dan wel?
“Ik… Misschien vertel ik het je later wel, oke?” probeerde ik het uit te stellen.
“Leuk geprobeerd, Styles,” zei Sam, “maar ik weet net zo goed als jij dat het dan helemaal niet gaat gebeuren. Je blijft het uitstellen en uitstellen, in de hoop dat ik het op een gegeven moment ga vergeten. En dat wil ik niet, Harry. Dus vertel het nou maar gewoon.”
Ik zuchtte nogmaals. “Ik heb het er liever niet over, oke?”
“Dat geloof ik best,” zei Sam, “maar toch wil ik dat je het vertelt. Ik wil je echt helpen, Harry.”
“Maar ik wil geen hulp!” snauwde ik. “Ik heb het niet nodig.”
Sam zuchtte toen ze inzag dat het geen nut had en haalde een hand door haar haar. Ze zou net wat zeggen, toen ze onderbroken werd door Zayn’s stem.
“We zijn er weer!” schreeuwde hij door het huis. Meteen stond ik op en vluchtte weer naar mijn slaapkamer. Het kon me niet schelen dat ik mijn jas nog aanhad, ik wilde niet dat de lads wisten dat ik naar buiten was geweest.
Eenmaal op mijn kamer trok ik mijn jas uit en gooide die in een hoek. Ik plofte weer met mijn telefoon op mijn bed.
@Harry_Styles: @Beautiful_Eyes I just did what you said. What am I gonna do now? tweette ik terug.
Ik grinnikte en probeerde me het gezicht voor te stellen van de geheimzinnige volger, maar ik kon het niet, omdat ik niet eens wist of de volger een jongen of een meisje was. Misschien was hij wel een bejaarde kerel. Die gedachte liet me lachen.
Ik voelde hoe ik langzaam wegzakte in een slaap terwijl ik op de tweet wachtte, en besloot dat het niet erg zou zijn om even te slapen.
Ik schrok wakker door een geluid. Ik had een nieuwe tweet!
@Beautiful_Eyes: @Harry_Styles Go and watch all three movies of Lord of the Rings. You’ll probably get no sleep, but that doesn’t matter. Don’t forget the Ben & Jerry’s!
Ik keek op mijn klok en zag dat het al tien uur was. Ik zou inderdaad geen slaap krijgen, aangezien die films ongeveer drie uur per stuk duurden. Ik rekte me uit en liep naar de dvd-kast in de woonkamer. Daar viste ik de films uit en liep vervolgens naar de keuken, waar ik de Ben & Jerry’s uit de vriezer haalde.
“Wat ga je doen?” vroeg Louis toen ik terug wilde lopen naar mijn slaapkamer.
“Film kijken,” zei ik kortaf. Ik liet mijn blik door de kamer glijden en zag alleen Louis, Niall en Zayn.
“Waar is Liam?” vroeg ik.
“Die is naar Verona met Sam,” antwoordde Niall met zijn mond vol chips.
“Verona?” Daar was ik even verbaasd over, want de vorige keer dat ze daar waren, werd hun vakantie ruw onderbroken door iemand die Liam had bedreigd en drugs gevoerd. Blijkbaar wilden ze het over doen. Ik hoopte maar voor ze dat er deze keer niets zou gebeuren.
“Ja, Verona,” knikte Zayn. Ik haalde mijn schouders op en liep naar mijn slaapkamer. Daar deed ik de films in de dvd-speler. Ik installeerde me op mijn bed met mijn ijs en drukte op ‘play’. Dit zou een lange nacht worden.

Reageer (3)

  • Miesmuizer

    Hahaha Harry

    1 decennium geleden
  • LeaFlammae

    Haha, ojee, dat wordt nog wat :'D

    1 decennium geleden
  • Apriil

    LEUKLEUKLEUKLEUK!!!

    Ik w8 op meer :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen