Foto bij Chapter O.35

Kristen point of view.

Hee lieve lezers,

Ik ben er dit weekend niet, ik ben weg met scouting en aangezien daar geen wifi is kan ik tot zondagavond geen hoofdstukjes posten. Ik hoop dat jullie dat begrijpen. Sorry!

X

Severus staat als versteend. "Sev?" Fluister ik zachtjes. "Gaat het?" Zijn gezicht staat woedend, en ik durf niet zo goed dichter bij te komen.Ik ben altijd een beetje bang voor hem als hij zo doet. Er gaan een paar minuten voorbij eer Severus beweegt. "Ik moet even met Dumbledore praten kris. Ik zie je zo weer." Beteuterd kijk ik hem aan. Hij glimlacht een beetje om mijn gezicht, en geeft me een snelle kus op mijn voorhoofd. "Ik zie je zo." en met een ruisende mantel verdwijnd hij weer.

Zuchtend begin ik mijn koffer uit te pakken. Wat een goed begin voor het nieuwe semester. Ik snap niet waarom Harry zo overdreven reageerd. Ik ben niet eens een Death Eather... Nog niet tenminste. Als ik mijn plan doorzet om Severus te helpen bij zijn taak, zal daar wel eens verandering in kunnen komen. Peinzend trek ik andere kleding aan, en ik besluit om Harry of anders Ron of Hermoine te zoeken om te vragen wat er aan de hand is.

Zoekend loop ik door de gangen van Hogwarts, zonder resultaat. Het groepje lijkt wel van de aardbodem verdwenen, en ik frons gefrustreerd mijn wenkbrauwen. Ik kom wel iemand anders tegen. Draco mmalfoy zit tegen een pilaar aangeleund en hij ziet er ongeloofelijk slecht uit. "Goedenavond Draco." Zeg ik vriendelijk. Geschrokken kijkt hij op. Ik zie sporen van tranen op zijn gezicht, en ik heb medelijden met hem. De opdracht die hij niet eens uit hoeft te voeren moet een enorme last zijn voor op zijn schouders. "Goedenavond." mompelt hij terug en kijkt weer naar buiten. Hoofdschuddend loop ik door en ik besluit dat ik maar naar de astronomie toren aangezien dat ik de drie vrienden niet kan vinden. Ik heb even behoefte om over het mooie terrein van Hogwarts uit te kunnen kijken met niemand om me heen, en rustig na te denken over mijn plannen voor de toekomst.

Reageer (3)

  • Strawhat

    Snel verder ;d

    Veel plezier en Succes op scouting!
    x

    1 decennium geleden
  • Catmint

    Nice
    Veel plezier op scouting

    1 decennium geleden
  • Page394

    Snel verder en succes op scouting!
    Xxx(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen