Foto bij 9.

Esther POV.


Veel lees plezier!
Reacties? (A)
X. Esther

Het was dinsdag 16.00u en de taxi stopte voor mijn huis. We waren weer terug in Nederland. De taxichauffeur stapte uit en pakte mijn koffers terwijl ik afscheid nam van de rest. ‘Ik bel jullie nog wel goed?’ ‘Je moet!’ grinnikte Simone. ‘Oké is goed, hoiiee!’ en ik stapte de taxi uit, ik nam de koffers aan van de chauffeur. ‘Bedankt’ zei ik tegen hem en liep naar mijn ouders die naar buiten waren gekomen. ‘Pap mam!’ en ik gaf ze een knuffel. ‘Welkom thuis’ zei mijn moeder vrolijk. Mijn broertje kwam ook naar buiten. ‘Och daar heb je haar ook weer’ grijnsde hij. ‘Heb je me gemist?’ vroeg ik hem. ‘Nee het was lekker rustig! 2 weken geen One Direction!’ en hij stak zijn armen omhoog alsof hij had gewonnen en liep het huis weer in. ik keek mijn moeder aan en ze knikte van wel. Ik grinnikte, ik liep ook het huis in gevolg door mijn ouders.
‘Er is trouwens iets voor je binnen gekomen, het ligt op tafel’ zei mijn moeder. ‘Echt waar? Wat is het?’ vroeg ik. ‘Geen idee’ ik zette mijn koffer in de kamer en liep naar de tafel waar het pakje lag. Ik keek naar de afzender en er stond Girlz! mijn ogen werden groot en ik scheurde het pakje open, ik kom mijn ogen niet geloven. Ik gilde van blijdschap en sprong en danste hyper door de kamer. ‘WE HEBBEN GEWONNEN! WE HEBBEN DE VIP-KAARTEN GEWONNEN!’ riep ik door de telefoon. Toen ik bij was gekomen had ik meteen Simone gebeld, die nog met Donya en Luus in de taxi zat. ‘Whaaaaaaa!!’ hoorde ik van hun kant. ‘Wanneer is het?’ vroeg Simone. ‘Aanstaande zaterdag!’ ‘Oh my god!’ ‘Ik zou nu wel kunnen dansen’ ‘Jaa! Inderdaad’ zeiden ze. ‘Maar ik hang op hea, ik ga slapen. Ik begin al een beetje last te krijgen van de jetlag’ grinnikte ik. ‘Is goed we bellen wel over zaterdag’ ‘Jow, doegg!’
De rest van de week hebben we veel geslapen en gebeld over zaterdag. En eindelijk was het zover! Het was zaterdag! Donya, Simone en Luus waren allemaal naar mij gekomen en we deden onze speciale One Direction outfits aan. ‘Meiden? Komen jullie? We gaan!’ riep mijn moeder van onder. ‘Ja we komen!’ riep ik terug. We renden de trappen af en gingen vol enthousiasme in de auto zitten.

Reageer (2)

  • TouyaRima

    CARROTS =3
    Mijn outfit =3

    1 decennium geleden
  • nialldream

    snelverderxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen