Ik moet even mijn excuses aanbieden voor het niet schrijven sinds maandag. Ik heb een ontzettend zware week achter de rug. Ik heb amper geslapen door nachtmerries, met als gevolg dat ik 2 dagen niet durfde te slapen en mezelf heb wakker gehouden. Ik heb deze week heel veel gepraat over de periode in mijn leven dat ik gepest ben, en dat rakelde heel wat herinneringen op. Mijn groepsgenoten waren ontzettend lief voor me, dat moet ik ze meegeven.
Nu dan, zonder verder in details te treden; verder was mijn week wel oké. Op mijn depressieve perioden na heb ik erg veel gelachen, en ik ben sinds gisteren (dus nog niet zo lang) cold turkey gestopt met roken... In combinatie met mijn astma ging het roken niet, haha. Ik werd steeds superduizelig, dus ik heb besloten mijn pakje op te roken en dan te stoppen. En dat was gisteren, na een laatste vanille sigaar gekregen te hebben van een vriend op de kliniek.
Het is inmiddels weekeinde, en ik ben werkelijk gebroken. Vandaag komt er een vriend langs, en vanavond moet ik weer werken. Morgen ga ik langs een vriendin, en dan 's avonds weer terug naar de kliniek! Ik mis het nu al, haha! Ik kan niet wachten tot ik terug mag, ik mis m'n lieve gemeenschapsgenootjes =(.

Verder ben ik op dit moment te moe om een degelijk verslag in elkaar te zetten over afgelopen week, sorry! Ik heb jullie de belangrijkste dingen laten weten, en als jullie vragen hebben over de afgelopen week, beantwoord ik ze graag!

(flower)

Reageer (1)

  • xAries

    Goed van je dat je gestopt bent met roken! En veel plezier dit weekend :')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen