Foto bij 191. || Rainbows ||

oooh sorry! dacht dat ik deze al had geactiveerd :$

"Hallo, spreek ik met...-" Justin keek even op het scherm om te checken met wie hij belde. "-Zayn?" Oh god, hij belde Zayn. "Ja, nee je spreekt met Justin. Vriendje van Niall. Kom je vanavond naar ons supercoole feest?" vroeg Justin opgewekt aan de telefoon. Ik hoorde wat gebrom van zayn's kant. "Nee vanavond." Justin en zei een paar keer 'uhum'.
Hij gaf het adres en hing vrolijk op. Ik nam dus aan dat Zayn zou komen. "Oké, Niall, jij gaat in dit penthouse opzoek naar eten en drinken, dan bel ik de rest van je contacten." glimlachte Justin naar me. Ik stond meteen op. Dat deed ik met liefde.
"Als je mijn ouders en Laura maar niet belt." zei ik nog voor ik random kastjes in de keuken begon open te trekken. Het stond echt bomvol met eten en flessen frisdrank.
Justin mocht mijn ouders echt niet bellen, die mochten niet weten over welk feestje ik ook zou geven. En Laura, was gewoon te jong voor dit soort feestjes. Waarschijnlijk lag ze zelfs al in bed.
"Hallo met Justin Bieber, spreek ik met...-" Justin keek weer op het scherm. "Louis?" En hij begon vrolijk een heel gesprek met de lifter die we een paar dagen terug tegenkwamen. Ik glimlachte. Misschien was dit toch wel een goed idee. Al zou het wel even duren voor iedereen er zou zijn, aangezien de meesten een uur rijden verderop waren.
Nou, ja, hadden wij tijd om alles voor te bereiden, dacht ik maar zo en haalde de kastjes leeg. Ik zette de flessen in de koelkast, zodat het drinken straks koud zou zijn, en het eten op de keukentafel. Ik hoorde Justin praten aan de telefoon over koeien met een marshmallow allergie. En schudde meteen mijn hoofd. Dat had ik vast verkeerd gehoord.
Ja, of niet...

Reageer (3)

  • loveyou1D

    MOOI!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Ja, of niet... ^^

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    NOOOOOOOOOOO VERDER JIJ NU

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen