Foto bij YOLO ~11~ Teddy

© TeddyMcGreen

'We komen uit het huis.' zei ik, ik wist niet wat ik moest zeggen,want als ik zei dat we uit het huis vol gekke mensen kwamen, -zo noemde iedereen die daar woonde het- dan zou ze ons terug sturen en en en dan zou onze eeuwige vrijheid weg zijn! Daarom zei ik maar ''het huis'' dat kon niet fout zijn toch? 'Welk huis?' vroeg ze nieuwsgierig. 'eeeuhmm...' ik dacht diep na. 'psst George,Paprika help me eens!' fluisterde ik naar ze. 'Wat is er?' vroegen ze in koor. 'Jullie moeten we helpen!, wat moet ik nu zeggen? Dalijk stuurt ze ons terug.' 'zeg dat je uit een ander land komt waar iedereen suiker spinnen eet als hoofdgerecht en op gordeldieren naar de supermarkt rijden!' zei George. 'nee!!! zeg dat niet! Dan stuurt ze je meteen terug, zeg gewoon dat je het niet meer weet.' zei Paprika snel. 'ik eehm... ik weet het niet meer..' zei ik voorzichtig. 'zeiden George en paprika wat je moest zeggen?' vroeg de vrouw. 'tss nee, hoe kom je er bij...' zei ik en maakte een overdreven zwaai beweging met mijn hand. De vrouw remde in een keer en ik keek naar buiten, we waren bij het huis met de tuin waar Eddie gevallen was. 'Kom maar, je kan wel hier slapen dan gaan we Eddie morgen samen ophalen.' zei ze terwijl ze me uit de auto hielp.

'MAMA MAMA MAMA!!' de twee mini mensjes kwamen naar buiten rennen en van schrik sprong ik achter de vrouw. Ik gebruikte haar als schild, Eddie was een veel leuker schild maar hij was er niet, ik miste hem. 'mama wie is dat meisje?' vroeg het mini mensje met de 2 staartjes. 'Emma,Tommy dit is Teddy, zei en haar vriend Eddie blijven een tijdje bij ons logeren oke?' zei de vrouw. 'oke!' zeiden de mini mensjes vrolijk. En ze rende weer naar binnen. 'kom dan gaan we eten, je hebt vast honger.' zei ze en ze liet me voor naar binnen. Toen ik de kamer in kwam rook het naar iets, iets dat ik nog niet kende. Het rook niet vies, maar raar. Aan de tafel zaten de mini mensjes te spelen met iets dat op eten leek op gele stokjes,ze dipte het in een soort saus en aten het op. Ik ging naast het mini mensje zitten dat blijk baar Emma heette. 'hou jij ook van frietjes?' vroeg ze. Frietjes...wat waren dat!? 'eehm wat zijn frietjes?' vroeg ik. 'dit!' zei ze en ze hield het stokje om hoog. 'hier proef maar.' zei ze en ze hield het voor mijn neus. Ik pakte het aan en deed het voorzichtig in mijn mond. DIT FRIETJES SPUL WAS VERUKKELIJK!!

na het eten van het beste eten op deze ronde wereld bol moesten we van de vrouw voor straf naar bed, Tommy gooide frietjes naar Emma en Emma gooide ze naar mij, ik gooide ze weer terug naar Tommy en zo speelde we verder, toen we uitgespeeld waren lag heel de kamer vol met de saus die ze mayo noemde en frietjes. Ik lag nu in een saaie kale kamer met een bed,nachtkastje,bureau,stoel,kast en lampje. Oke misschien was het niet zo leeg maar wel saai. Op it moment miste ik Eddi ehet meeste. Met hem zou ik een fort kunnen maken om in te slapen, maar nee ik lig in een bed. 'welteruste' riepen paprika en George door de kamer. Ik begroef mijn hoofd onder de deken en viel langzaam met Ollie in slaap, denkend aan morgen wanneer Eddie terug zou zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen