Deel zesentwintig

Lilly;

Vandaag was het zover, vandaag kwam Stef naar hier ! Ik had hier weken, maanden naar toe geleefd ! Hij heeft in Zaventem een vlucht naar Toronto om 20.00u, Belgische tijd. Het is hier zes uur vroeger dan in België, dus het is hier ongeveer 20.00u als hij aankomt. Hij zal dan waarschijnlijk veel te moe zijn om nog iets te doen, dus kan hij meteen in de logeerkamer gaan slapen. Die kamer is luxueuzer dan die van wouter, Iris en mij samen. Iris had zelfs voorgesteld dat zij niet op de logeerkamer mocht slapen en Stef bij mij in bed. Papa en mama hadden eens goed gelachen en daarna hun hoofd geschud. Stiekem vond ik dat wel jammer. Maar ach, ik ben al blij genoeg dat hij zijn ouders zo zot gekregen heeft dat hij naar hier mocht komen. Ik keek op de klok. Het was hier 18.56. Wij hebben naast elke klok in huis een andere klok hangen. Een met de Canadese tijd, en een met de Belgische. In België was het dus nu 10.56. Ik liep de hele tijd zenuwachtig rondjes door de huiskamer.
“Lilly ! Stop met ijsberen ! En als je het echt niet kunt laten, verhuis dan naar de Noordpool !” zei Wouter droog. Ik keek hem aan met gifogen. Hij snoof meerder malen en liep naar buiten, weg van dit huis. Serieus, er is iets mis met die gast. Als je eens goed aan zijn adem rook was dat een walm van alcohol. Ik weet het, ik ben zijn moeder niet, maar hij is mijn broer. En iemand die niet voor zijn familie kan zorgen is zielig. Iris keek hem bezorgd na, zij vond het ook niet normaal wat hij allemaal deed.
Lilly, nu even geen zorgen maken over Wouter, oké ? Stef komt zo en dan komt alles weert goed. Bij die gedachte moest ik glimlachen. Ik liep naar boven om me te douchen en de logeerkamer in orde te brengen.

Reageer (4)

  • Relinquish

    Owahh, [nieuw woord ofzo? ;D]
    Fackin' Niiceeee <3

    Verdereeeeeeeen ö
    Hurry, you! ;D
    ookal heb je 10 overhoringen [a]

    1 decennium geleden
  • LostFlower

    omg i like wouter ;D
    grr en die klote itunes van mij héa ik kan dr eeeegt ni mee werken --'
    en dan is zo'n stukske verhaal egt goe om mij te kalmere :p
    >< btw; super geschreve jah xD
    tot morge sgaaap x3

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Snél Verder _O_

    1 decennium geleden
  • ParkingEXIT

    “Lilly ! Stop met ijsberen ! En als je het echt niet kunt laten, verhuis dan naar de Noordpool !” zei Wouter droog.
    *genialiteiit*
    Dit verhaal begint een beetje creepy veel op mijn situatie te lijken ;D Schrijf vlug verder en dan weet ik wa ik moet doen :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen