http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb5l14bNZm1rehymko1_500.jpg

Alles heeft een begin en dit is het begin van mijn verhaal. Als klein meisje droomde ik er al van om model te worden. Ik was het meisje van geluk en belandde in de wereld van: spotlight, glamour & niet te vergeten drama. Een paar weken nadat ik voorgesteld werd in het moddelenblad Vogue kreeg ik een brief waarin het volgende stond:
Beste Eleanor,
Wij zouden jou graag als een Angel zien van Victoria Secret. Jouw looks zijn fabuleus en jou karakter is geweldig. Als je deze baan ook graag wilt, zal je contact op moeten nemen met Victoria Secret en je zal ook op een casting moeten komen in Engeland/Amerika.
MVG, VS
‘O mijn god’ gilde ik tegen mijn beste vriendin Danielle Peazer‘woow! Wat maakt jou zo blij Eleanor?’ ik danste een vreugdedansje en zong erbij ‘I am a victoria secret angel!’ m’n BFF danste mee en zei toen ‘Dit moeten we vieren El, oké, Vanavond gaan we uit & dan gaan we nu lunchen bij Beagels & Beans’ dit was mijn beste vriendin ze wist altijd wat ik wou en wat ik wou gaan doen ik hield echt van haar ‘ik hou echt van je Dani’ zei ik en we liepen naar B & B. we namen allebei wat de drinken en een broodje en kletsten wat opeens zei Danielle: ‘hoe is het eigenlijk tussen jou en Jaylen?’ ‘nou dat ligt gecompliceerd’ antwoorde ik. Waarom moest ze nou over Jaylen beginnen? Jaylen was m’n vriendje, ik wou het niet uitmaken omdat mensen ons graag samen zagen maar echt leuk? No way.

_____________________________________________________________________

- sorry mijn eerste hoofdstukken zijn altijd slecht & kort
- drukken op die Kudo knop is gratis :) x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen