Foto bij Deel Een: Zes

Ik verveel me, dus hier nog een hoofdstukje. En ik weet dat mijn inleiding van het vorige stukje wat hard over kwam, maar dat is mijn manier om het te verwerken. Sorry als je daar van schrok.

Ik dacht niet dat dit een goed idee was. Het was tenslotte mijn idee. Desondanks waren de lads razend enthousiast toen ze het hoorden, dus hoopte ik maar dat hun enthousiasme terecht was. Waarschijnlijk niet.
In elk geval liepen we nu met zijn vieren met blonde pruiken en lippenstift op naar de achterkant van de studio. We hadden wc-papier in onze shirts gepropt om onze bovenkant wat te vullen en probeerden zo meisjesachtig te giechelen als we maar konden. Als het zou werken, zou het geweldig zijn. Als ze ons zouden herkennen, zouden we dood zijn. Dan zouden we door de paparazzi bestempeld worden als travestieten, terwijl we alleen maar probeerden te ontsnappen aan onze toegewijde fans.
Met onze hoofden afgewend van de fans liepen we langs ze en wiegden een beetje met onze heupen om de schijn op te houden. Dit was echt zo bizar dat ik me afvroeg hoe ik op het idee kwam. Onderweg nam ik een foto van de enorme menigte die de straat opstopte, zodat er een minifile ontstond. Het was best een grappig gezicht.
Na een kwartiertje waren we heelhuids aangekomen in ons appartement, waar we eindelijk onze lachbuien konden laten gaan. Gierend van het lachen vielen we op de bank neer.
“Foto!” schreeuwde ik. Ik pakte mijn telefoon en we hielden onze hoofden bij elkaar. We trokken duckfaces zoals meisjes dat op foto’s altijd deden en ik maakte de foto. We schoten weer in de lach en ik postte de foto van de menigte en de foto van ons op twitter.
@Harry_Styles: How we escaped from our fans! It was HILARIOUS.
Ik haalde mijn pruik van mijn hoofd en wreef over mijn mond, waardoor de rode lippenstift op mijn wangen kwam te zitten.
“O, Harry! Je bent zo knap!” giechelde Louis met een hoge meisjesstem. Hij had zijn pruik nog steeds op en knipperde verleidelijk met zijn wimpers. “Mag ik misschien een kusje?”
“Ach schat, natuurlijk!” speelde ik mee. “Alles voor mijn fans!” Ik drukte een kus op zijn wang en hij deed alsof hij flauwviel.
Zayn en Niall lagen werkelijk plat.
@SamanthaSophon: @Harry_Styles OMG Harry, did you guys really do that? I knew we shouldn’t have left you, look what happened without us! (;
Ik grinnikte en tweette terug. @Harry_Styles: @SamanthaSophon Yeah, and look what happened to you without US when you guys where gone!
Ik beet op mijn lip. Dat had ik niet moeten zeggen. Snel typte ik nog een berichtje om de stemming wat op te krikken. @Harry_Styles: @SamanthaSophon Sorry, I shouldn’t have said that. How is it there? Nice weather? And I’m sure Niall wants to know about the food (;
“Hey, ben je gewoon met Sam aan het twitteren?” vroeg Louis quasi-boos. Hij was net naar de badkamer geweest om zich even op te knappen, net als Zayn. Die laatste was echter nog niet terug, ijdel als altijd. Niall kon het allemaal niet zoveel schelen, dus die zat nu met zijn pruik en lippenstift nog op de koelkast te plunderen.
“Sorry Lou,” grinnikte ik.
Sam en ik praatten nog een tijdje zonder hun locatie te vermeldden –gewoon voor de zekerheid- en toen sloot ik twitter af. Ik had nog niks binnen gekregen van Beautiful_Eyes, iets wat me een beetje teleurstelde.
Alsof ze –of hij, maar waarschijnlijk was Beautiful_Eyes een meisje- mijn gedachten kon lezen, kreeg ik een berichtje van haar.
@Beautiful_Eyes: @Harry_Styles OMG that’s so funny XD I guess you’re not in the studio anymore?
Ik keek even om me heen en grijnsde. Nee, dat waren we inderdaad niet.
@Harry_Styles: @Beautiful_Eyes No, we aren’t. Sooooo, assignment? *puppy-eyes* I think I’m addicted! –just kidding-“Harry, wat doe je toch steeds?” zeurde Louis in mijn oor. “Weet je wel hoeveel je opeens op twitter zit de laatste tijd? Wie is het?”
“Wat?” vroeg ik verbaasd. “Wie is wat?”
“Wie is dat meisje op wie je zo verliefd bent dat je niet meer van twitter weg te slaan bent,” legde Louis uit.
Ik trok een wenkbrauw op. “Ik ben niet verliefd.”
“Wat doe je dan op twitter?” Hij gooide zijn handen in de lucht en keek me smekend aan. Ik grinnikte en gaf hem mijn telefoon.
“Kijk maar.”
Louis pakte nieuwsgierig de telefoon en scrolde door mijn mentions. “Harry, ik denk niet dat dit een goed idee is.”

Reageer (1)

  • Apriil

    Oeh! Spannend!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen