Foto bij O27 - breakfast

Pov : Niall

Terwijl iedereen bij het kampvur zat, zat ik in m’n hut. Ik steek een kaars aan en staar naar het vlammetje. Hoe kon ze me dit aandoen? Helemaal na wat er die dag ervoor gebeurde. Het voelde zo goed.
Ik zucht en keek naar buiten. De sterren zaten verscholen achter wolken die ook de maan liet verdwijnen. Ik pak m’n gitaar en begon er wat op te spelen.
M’n hoofd was helemaal leeg. Ik kreeg geen inspiratie om wat te schrijven. Ik voelde me leeg van binnen. Met m’n vingers gleed ik wat over de snaren waar geen melodie uit kwam. Ik schreef wat op een papiertje en keek naar de tekst. Snel kras ik het weer door en leun met m’n hoofd op de gitaar.
Ik keek op de klok en zie dat het al 11 uur was. Ik leg m’n gitaar weer tegen de zijkant van de bank en blaas de kaars uit.
Ik loop naar m’n slaapkamergedeelte en trek m’n kleren uit tot m’n boxer en kruip in bed.
De zon brak door de gordijnen. Ik deed m’n ogen en keek op m’n mobiel 7:30. Ik zucht en stap met tegenzin uit bed. Ik trek een shirt en broek aan. Snel deed ik m’n haar in de spiegel en loop m’n hutje uit.
Het was nog fris buiten en iedereen lag nog te slapen. Ik loop naar de keuken. Ik zie Madison al bezig met het snijden van het brood. ‘’hey’’. ‘’goedemorgen’’. ‘’kan ik je ergens mee helpen?’’. ‘’je mag het beleg enzo wel alvast uitpakken’’. Ik knik en begin met het uitpakken en het opleggen van het beleg op borden en manden.
De spanning was te snijden. Madison zucht ‘’kunnen.. we niet gewoon normaal tegen elkaar doen? We zitten nog 2 weken met elkaar opgescheept, en misschien moeten we gewoon normaal tegen elkaar doen’’. Ik gooi het plastic weg ‘’prima’’. Met het dienblad vol met spullen in mn handen loop ik richting de eetzaal.
Madison kwam achter me aangelopen met het brood en legt ze bij de tafel waar de rest ook ligt. ‘’dus we doen weer normaal tegen elkaar?’’. Ik knik en leg alles recht.
De kinderen kwamen in kleine groepjes naar binnen en pakken allemaal een bord. Ik pak zelf ook een bord en pak wat ik nodig ben.
‘’goed geslapen?’’vroeg Mike wanneer ik bij de rest ga zitten. Ergens borrelde woede op telkens wanneer ik hem zie. ‘’Prima’’mompel ik kortaf en nam een slok van m’n sap.
Madison kwam tegenover me zitten en begon haar brood te smeren. Vanaf m’n bord keek ik door m’n wimpers haar aan. Snel keek ik weer weg en smeer m’n eigen broodje.

woah, ok.. SHOCKING nieuwe Quizlet O.o Eventjes wennen x'D

Reageer (3)

  • Frederique95

    Awesome snel verder (flower)

    ja voor mij was het ook even schrikken haha maar ik vind het wel mooi geworden :)

    1 decennium geleden
  • xkimberly

    Niall moet ff heeeell erg boos worden op Mike en niet op Madison xdp

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!!(lol)(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen