Foto bij Deel Een: Zeven

Ik ben vandaag bij mijn opa geweest. Hij moest af en toe echt moeite doen om niet te huilen, en dat was zo zielig... Ik mocht mijn oma nog even zien als ik wilde, maar ik wilde het niet... Het was zo vreemd om te bedenken dat ze in hetzelfde huis was als ik, alleen dan in een andere kamer, in een kist, en, nou ja, niet ademend.

Hij gaf me mijn telefoon terug.
“Hoe bedoel je?” vroeg ik verbaasd.
“Dit is duidelijk een fan. Als je echt verlaafd gaat raken hieraan… Ik denk niet dat dat goed is, Harry,” zei hij bezorgd. “Wie weet wat voor opdrachten ze je nog meer gaat geven.”
“Ze zijn onschuldig, Louis,” suste ik. “Wees niet zo bezorgd, ik kan heus wel voor mezelf zorgen!”
“Daar twijfel ik ook niet aan. Maar als je elke opdracht opvolgt, zul je de grenzen niet meer zien.”
“Ik stop als ze te ver gaat, oke?” beloofde ik hem.
Louis twijfelde even, maar gaf toen toch toe. “Best. Maar ik hou het in de gaten!” waarschuwde hij me. Ik knikte.
@Beautiful_Eyes: @Harry_Styles Hmm, let me think. Tell Louis to shut up and make a cake with the most disgusting things you can find in your kitchen.
Ik trok een wenkbrauw op. @Harry_Styles: @Beautiful_Eyes How did you know Louis was chatting?
Het duurde lang voordat ik antwoord kreeg.
@Beautiful_Eyes: @Harry_Styles I didn’t, I just had some feeling… I don’t know, actually. BUT isn’t Louis always chatting?
Ik keek naar Louis. “Shut up,” grijnsde ik naar hem. Hij stopte met babbelen over weet ik veel wat en keek me verbaasd aan.
“Waarom grijns je zo?”
Ik stak mijn telefoon omhoog. “Zomaar.”
Voordat Louis iets kon zeggen liep ik naar de keuken en zocht in de keukenkastjes. Ik haalde alle ingredienten voor een cake eruit en ging toen op zoek naar dingen die absoluut niets lekker zijn in een zoete cake. Ik pakte mosterd, augurkensap en heel veel peper. Ik wist al precies wie mijn slachtoffers gingen worden. Snel ging ik aan de slag. Ik gooide de meel, de eieren en de melk in een kom en begon het te mixen. Al snel deed ik er ook twee eetlepels mosterd bij en ongeveer tweehonderd mililiter augurksap. Een half potje peper en dan was het wel tijd om het beslag in een cakevorm te doen. Ik stelde de oven in en stopte het blik op het rooster. Fluitend liep ik terug naar de woonkamer, waar Louis, Niall en Zayn een spelletje aan het spelen waren op de wii. Aan hun spastische bewegingen te zien was het Just Dance, dus ik bleef even geamuseerd tegen de deurpost aanleunen en lachte Niall uit toen hij struikelde over Zayn’s been en bovenop Louis viel, die uiteraard ook niet meer staande kon blijven en midden in de bak met pudding –die waarschijnlijk van Niall was- belandde, en de pudding opspatte en Zayn Louis uitfoeterde omdat zijn haar nu verpest was.
Ik rolde bijna over de grond van het lachen, wat me boze blikken opleverde. Het hielp echter niet, aangezien ik alleen maar harder begon te lachen. Zodra ik een beetje bijgekomen was ging ik weer overeind zitten.
“Jongens, ik heb een cake gemaakt,” vertelde ik ze, met de lachtranen nog in mijn ogen. Ik vermeed het om hun aan te kijken, wetende dat ik dan opnieuw zou lachen.
“Cake?” riep Niall. Ik grinnikte.
“Ja, cake,” bevestigde ik. “Het is zo klaar.”
Alsof de oven mij gehoord had klonk er een piep door het huis. Niall sprong op en rende naar de keuken. Vrijwel meteen hoorden we een vloek en iets op de grond vallen.
“AAAH,” schreeuwde Niall. Grinnikend liepen we naar de keuken, waar Niall op zijn vingers stond te blazen.
“Heet?” informeerde ik. Niall wierp ons een boze blik toe.
“Ja,” mompelde hij gepijnigd. Hij liep naar de kraan toe en hield zijn vingers er onder. Nog steeds grijnzend liep ik naar het cakeblik die, gelukkig niet op de kop, nog steeds op de grond lag. Ik stopte de mouwen van mijn shirt over mijn handen en pakte het blik op, om hem vervolgens snel op het aanrecht neer te zetten.

Reageer (2)

  • AnkePayne

    Omg ik zou niall zijn reactie willen zien!!! Hilarisch..

    1 decennium geleden
  • Payno

    awwhh dat vind Niall niet leuk (wat er gaat gebeuren dat ;))
    i know lees je story wat laat maar ik vind hem super leuk! <3
    kga snel veder lezen maar kon het niet laten een reactie te schrijven (:
    veel sterkte met je oma....
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen