Foto bij 30: The new begin!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Het dertigste hoofdstuk! Ik wouw graag het gevecht tusen Naruto en Pain schrijven maar die komt al in de originele serie dus vertel ik het niet. (huil) Maar nu het goede nieuws! je vraagt je vst af hoe het zit met Sasuke . Wel ik kan je vertellen om dat te weten te komen moet je zeker mijn story lezen (onthoud het is mijn kant van het verhaal)! Ik ben blij dat jullie tot nu toe mijn story gevolgd hebben daar voor dank!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik hoop dat jullie nog veeeeel verder lezen.

Hidden leaf village

De stad werd herbouwd na bijna helemaal verwoest te zijn. Naruto zat in de hokage kamer te wachten tot Sunade binnen kwam. Hij had sage mode berijkt hij was nu de sage die Jiraiya vroeger was. En hij was de enige die padden kon oproepen (voor zo ver hij mensen kende die dat konden toch).
Sunade kwam binnen. 'Naruto de held van het dorp.'begon ze. Naruto wouw beginnen te juichen maar sunade begon weer. 'We kregen een rol aan Naruto het is twee dagen geleden gebeurd. Ik zou hem samen met jou hier openen maar ik moet dringend weg. Open hem pas als je alleen thuis bent.'zei ze en ze verdween. 'Oké naar huis gaan en de rol open maken als ik alleen ben dat zal geen probleem zijn.'zei Naruto.

Naruto's home 2 uur later

Het bleek toch een hele opdracht te zijn de rol was twee keer afgepakt door een kat , Naruto was hem ook nog twee keer kwijt gespeeld. Hij was nu thuis en klaar om de rol te openen. Naruto las het eerst keek hij heel triest en toen weer vastberaden. 'Dit is een nieuw begin!'

Reageer (1)

  • Luckey

    OMG!!!!!
    Snel verder please:D
    Wil weten wat er gaat gebeuren :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen