Foto bij 004

Kate Scarlett Johnson
Josh Devine

Josh was even snel naar zijn huis gegaan om wat spullen op te halen. Kate zwaait hem na en loopt dan naar binnen om te douchen. Ze laat de warme stralen over haar lichaam lopen, als ze klaar is droogt ze zich snel af en laat haar haren drogen. Ze trekt haar roze onesie aan en dat haar haar even later in een staart. De bel gaat een Kate huppelt naar de deur. Josh verschijnt in de deuropening. 'Cute' grinnikt hij als hij Kate ziet. Kate bloost en trekt snel Josh naar binnen. 'Kan ik bij jou even douchen?' vraagt Josh en Kate knikt en wijst Josh waar de handdoeken liggen. Kate gaat op de bank zitten en doet de televisie aan. Als Kate gekuch hoort draait ze zich om en ziet Josh staan. Kate lacht. 'Je ziet er zo schattig uit! Net een teletubbie!'. Josh schudt lachend zijn hoofd en laat zich bij Kate op de bank vallen. Hij trekt haar bovenop zich en kust haar zachtjes. Kate glimlacht en kust Josh terug. Dan gaat de telefoon, Josh zucht, waardoor Kate zachtjes lacht. Ze pakt de telefoon op. 'Met Kate'. Josh kijkt Kate afwachtend aan. Kate praat verder aan de telefoon en Josh neemt Kate even in zich op. Ondanks haar onesie heeft Kate een prachtig lichaam, denkt hij. Even schieten zijn gedachten naar wat eronder zou zitten. 'Serieus Josh, moet je nou gelijk al aan seks denken?' mompelt Josh in zichzelf. Josh schudt zijn hoofd even en kijkt naar de tv. Kate legt de telefoon neer en ploft naast Josh neer. 'Mijn baas' mompelt ze. Josh kijkt haar vragend aan. 'Of ik nog een paar dagen wil werken'. Josh knikt. 'Dus we zien elkaar weer zolang niet?'. Kate knikt. 'Het spijt me Josh'.
Josh schudt zijn hoofd. 'Het is niet jouw schuld'. Kate kruipt tegen Josh aan. Ze kan zijn hartslag goed horen. 'Ik hoor je hart' zegt Kate zachtjes. 'Klopt voor jou' zegt Josh. Kate grinnikt. 'Origineel'.
Samen kijken ze X Factor en knuffelen ze lekker op de bank. Als het al best wel laat is gaan ze samen naar bed. Beide nog in hun onesie kruipen ze dicht tegen elkaar aan in het bed van Kate. 'Kate?' zegt Josh zachtjes als het licht uit is. 'Hmm?' antwoordt Kate. 'Slaap lekke' fluistert hij. 'Welterusten' zegt Kate en ze geeft Josh een kus op zijn mond. Kate sluit haar ogen en valt langzaam in slaap. Josh streelt nog over haar haren en drukt dan een kus op haar voorhoofd. 'Ik weet dat je dit misschien niet kan horen, maar je bent echt het mooiste dat me ooit is overkomen, ik wil je nooit meer kwijt. Slaap lekker schoonheid, ik hoop dat je mooie dromen hebt' fluistert hij en dan sluit hij ook zijn ogen, om vervolgens in een diepe slaap te vallen.



I WANT JOSH AS MY BOYFRIEND!
en jullliee dan? Wie willen jullie als je boyfriend?

REACTIES ZIJN NOG STEEDS WELKOM!! MISSCHIEN KOMEN ER DAN SNELLER STUKJESSSSS!!

Reageer (2)

  • xIsoldee

    Owh they're cute.<3

    1 decennium geleden
  • Pepito

    aaaaaaaaaaaaah! Cutefactor 100000000000!

    nog 1 stukkie?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen