Foto bij I do ~ Niall Horan

Voor xAniqueHoran

'Adem inhouden!' roept Jessica terwijl de andere meiden druk bezig zijn met van alles en nog wat. Ik trek mijn buik in terwijl de touwen achterop mijn rug extra worden aangespannen. Jessica legt er behendig een mooie strik in en bewonderend kijk ik naar mezelf in de driedelige spiegel. Mijn handen gaan licht over het lijfje van mijn jurk en ik draai sierlijk een rondje. 'Je ziet er prachtig uit', complimenteert Emma me terwijl de anderen stil worden. Het enige wat ik kan doen is glimlachen. Ze heeft gelijk, mijn trouwjurk ziet er prachtig uit. Al mijn vriendinnen staan achter me en ik draai me weg van de spiegel om hun te knuffelen. 'Dank jullie meiden om hier te zijn op deze speciale dag', zeg ik klef waarna ze allemaal door elkaar zeggend at ze deze dag voor geen goud wouden missen. Een traan ontsnapt uit mijn ooghoek en meteen komen er verschillende doekjes tevoorschijn om mascara weg te vegen. Waterig kijk ik ze aan, bedank hun en geef hun weer een knuffel. 'Wat zijn we weer emotioneel. Sorry meiden', lach ik. 'Op zo een dag mag je emotioneel zijn, schat', antwoordt Jessica en allemaal lachen we mee.

Zenuwachtig sta ik van mijn linkerbeen naar mijn rechterbeen te wiebelen en ik kijk op naar mijn vader die naast me staat. 'Het komt goed', zegt hij met zijn warme stem en glimlachend neem ik zijn hand vast. Het kleine orkestje begint te spelen en trillend op mijn benen loop ik naar voor. Mijn kleine nichtjes lopen voor ons uit en strooien rozenblaadjes op het pad. Iedereen gaat rechtstaan en sommigen kijken me met bewondering aan, anderen met trots. Maar allemaal zijn ze hier gekomen en ze betekenen veel voor me. Ik wend mijn blik af van de mensen en kijk recht voor me. Daar staat hij, de man waar ik van hou, waar ik mijn leven mee zal delen. Niall's gezicht klaart helemaal op als hij ziet dat ik naar hem kijk en hij frummelt nerveus aan de mouw van zijn smoking. Liam staat achter hem als zijn getuige en aan mijn kant zie ik Ilse staan, als mijn bruidsmeisje. Ik loop het trapje op en Niall kijkt me met een twinkel in zijn ogen aan. Harry, Louis en Zayn zitten op de eerste rij en kijken ons met een grijns aan. Gelukkig dat er geen fans zij, want dan zou het meteen een massa huwelijk worden. Lachend schud ik mijn hoofd bij de gedachte. Ik leg mijn handen in die van Niall en de ceremonie begint.

'Niall, wil je Anique van de Schraaf in je leven als vrouw ontvangen en aanvaarden, en beloof je haar lief te hebben en trouw te zijn, haar te eerbiedigen en bij te staan, in goede en kwade dagen, in rijkdom en armoede, in gezondheid en ziekte, alle seizoenen van het leven,in de geest van het Woord van God, totdat de dood jullie scheidt?' Niall knijpt eens in mijn hand. 'Ja, ik wil.' Met een glimlach op mijn gezicht kijk ik hem aan terwijl hij de ring over mijn vinger schuift. 'En jij, Anique, wil je Niall James Horan in je leven als man ontvangen en aanvaarden, en beloof je hem lief te hebben en trouw te zijn, hem te eerbiedigen en bij te staan, in goede en kwade dagen, in rijkdom en armoede, in gezondheid en ziekte, alle seizoenen van het leven, in de geest van het Woord van God, totdat de dood jullie scheidt?' zegt de pastoor en met tranen in mijn ogen knik ik. 'Ja, ik wil.'
'Dan verklaar ik jullie hierbij tot man en vrouw. U mag nu de bruid kussen.' En met deze woorden bezegelt hij ons huwelijk. Niall neemt mijn hoofd in zijn handen en plant zijn lippen op de mijne. Iedereen begint te applaudisseren en de jongens komen op ons afgelopen en al snel wordt het een gigantische groepsknuffel. Na een tijdje krijg ik weer wat adem en gelukzalig kijk ik mijn blonde Ier aan.
'I love you, Nialler.'
'I love you too.'

•••
Hope you like

Reageer (7)

  • xSaarrStyles

    Aaaahh, omg, dit is echtzo fdjdndjd lief! Als ik ooit met Harry ga trouwen, mag jij het organiseren, dat kun je zekerweten super!

    1 decennium geleden
  • xAniqueHoran

    OHMYGOSHIEEEEESS I LOVE IT <3
    SERIOUSLY AAAWHHHH
    NAAAAAW IM SPEECHELESS!

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    Owh cute.<3

    1 decennium geleden
  • xLynnStyles

    Haha, ik ging bij alles mijn eigen naam invullen ^^

    I love it! Supergoed geschrevenn!

    1 decennium geleden
  • xDoresMalik

    If I like? No, I don't.







    I love.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen