Foto bij • Eyes 015

Dit is haar behandelruimte zegmaar :)

Ik haal mijn hand onder de dekens vandaan en geef een harde mep op mijn wekker. Kop houden kreng. Zuchtend sla ik de dekens van me af, en stap het bed uit. Ik loop naar de badkamer en zet de douche aan, in slow-motion tempo kleed ik me uit en ik stap eronder. Fuck. Ik kan er maar niet aan wennen dat ik bij deze douche de temperatuur steeds opnieuw in moet stellen, sta ik weer onder een koude douche, brr.
Flink opgefrist stap ik even later de douche uit, en wandel richting mijn kamer, snel zoek ik een setje kleren uit en trek het aan. Ik smeer een laagje mascara op mijn wimpers en check of ik een elastiekje om mijn pols heb. Mijn haar gaat me altijd halverwege de dag irriteren dus dan is het wel fijn als ik het dan bij elkaar kan binden. Snel haal ik ook nog even een borstel door mijn haar, en loop dan naar de keuken om de waterkoker aan te zetten. Niet is fijner dan de ochtend beginnen met een kop kalmerende Yorkshire Tea. Ik vul een glazen schaaltje met yoghurt, en gooi er wat stukjes fruit doorheen. Ondertussen begint ook de waterkoker een hoop lawaai te maken, en snel zet ik hem uit en giet een beker vol. Met een vlugge beweging vis ik een zakje yorkshire tea uit de bak en hang hem in de beker. Dat alles zet ik op een dienblad en ik loop ermee naar de eettafel. Zuchtend laat ik me op een van de stoelen neervallen, en een verdwaalde zweetdruppel sijpelt langs mijn hoofd naar beneden. Ik moet echt zoiets als luxaflexen gaan kopen, want ik word helemaal gek van de zon die naar binnen schijnt.

´Goedemorgen Elena, welkom op je eerste werkdag´ groet oom Harold mij vriendelijk als hij me binnenlaat. ´Ik zal je je eigen kantoortje laten zien, waar je ook je sleutels en alle benodigdheden vind´ ratelt hij verder terwijl hij voor me uitloopt. Een beetje onwennig om me heen kijkend loop ik achter hem aan. De geschiedenis van deze club is best wel indrukwekkend. Opeens staat oom Harold stil waardoor ik bijna tegen hem opbots. ´Sorry´ mompel ik zachtjes, en hij houdt een deur voor me open. Nieuwsgierig stap ik naar binnen en ik kijk mijn ogen uit. Ditis perfect, de zon schijnt precies genoeg, het is supergroot. ´Dit kun je niet menen?´ lachend knikt hij, ‘Jawel, vanaf nu kun je hier je administratie en andere zaken doen, als je even meeloopt zal ik je laten zien waar je echte werkplek is.’ Wat, nog een plek die van mij is? Dit is veel te luxe, dit past niet bij mij. Ik kan prima mijn administratie doen waar ik ook de spelers behandel, maar ik houd wijselijk mijn mond. Nog steeds een beetje versteld loop ik weer achter oom Harold aan. ‘En hier mag je dan de spelers behandelen.’ Ik kom binnen in een grote lichte kamer,met de meest luxe spullen die ik ooit heb gezien. Van verbazing sla ik een hand voor mijn mond, dit is niet normaal. Dit is de allernieuwste apparatuur die er bestaat. ‘Heb ik dit allemaal tot mijn beschikking?’ vraag ik verbaasd, en ik oom Harold knikt lachend. Verwondert laat ik me neerzakken op een van de behandelstoelen, dit zit behoorlijk goed. ‘Nou, je rooster ligt op de tafel, ik moet nu weer aan de slag. Veel succes Elena!’ en weg is oom Harold. Snel loop ik naar de tafel om te kijken wat mijn rooster voor vandaag is als mijn oog valt op een super de luxe bank waar een bordje ‘wachtbank’ boven hangt. Nieuwsgierig plof ik erop neer, en ik verdwaal met mijn gedachten naar Londen, hoe zal het nu met Cait gaan en met Sarah & Dores, en met..
‘Hé fysiotherapeut, ga je nog wat doen vandaag?’ klinkt er plots een stem.

Yeah! Deadline gehaald! Hoe vinden jullie het verhaal tot nu toe?
It's green, and it really wants a hug right now ^^

Reageer (6)

  • FollowDreams

    Super!
    Snel verder? (:

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    geweldig...leuk verhaal(: en snel verder<3 xx

    1 decennium geleden
  • Sanneloveyou

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • xSaarrStyles

    HEY FYSIOTHERAPEUT, WIE ZOU DIT NOU ZIJNNNN? LALALA, IK WEET HET! En ik wist lekker ook de eerste zin van dit al, woehoee!

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    snel verderrrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen