Ik heb binnenkort een LEUKE verassing voor jullie! *WenkbrauwWiebel*
Jullie krijgen nu een stukje en niet morgen om dat ik niet kan wachten!!

Kuzzzsssiieeesss, Chailin

Ik zat samen met de moeder van Justin in de wachtkamr, Justin werd op dit moment geopereerd. We zaten in stilte naast elkaar toen ze zachtjes begon te huilen kneep ik zachtjes in haar hand, ze keek me met waterige oogjes naar me op.
'Ik ben blij dat Justin zo'n lief vriendje heeft gevonden' zei ze fluisterend, op het moment dat ik wilde antwoorden kwam er een arts binnen.
'De operatie is geslaagd, jullie mogen bij hem gaan kijken' zei de arts, ik sprong op en rende de deur door, langs allemaal kamers en gangen. Ik stopte abrupt met rennen toe ik besefte dat ik niet wist in welke kamer Justin lag, ik liep een stukje terug en liep een random kamer binnen.
'Niall?' vroeg de overduidelijke stem van Justin. OMG, in 1 keer goed. Ik zag hem liggen in een bed bij het raam, ik rende naar hem toe.
'Oh mijn god ik ben zo blij dat het goed met je gaat, Love' zei ik tegen hem, ik trok hem voorzichtig in een knuffel. Ik voelde zijn lippen in mijn nek, hij zoog het bloed naar boven en likte even over mijn hals. Ik trok zijn lipppen naar die van mij en zoende hem vol passie, Justin greep me bij mijn shirt en trok me naar zich toe. Ik verbrak de kus even.
'Careful, Love' fluisterde ik tegen zijn lippen.
'Hmhm' mompelde Justin, hij drukte zijn lippen op die van mij. Zijn tomg streek over mijn onderlip, ik glimlachte maar opende mijn mond niet. Justin nam mijn onderlip tussen zijn lippen en zoog er zachtjes op, ik kreunde. Gelukkig had Justin een eigen kamer, ik opede mijn mond en zijn tong streek langs de mijne. Ik legde mijn hand in zijn nek en streelde met duim over zijn kaak, Justin's handen lagen op mijn heupen. Hij gleed onder mijn shirt en streelde mijn six-pack, ik verbrak de kus.
'Niet doen, we zijn in een ziekenhuis, gek. Stoute Jussie' zei ik met een grijns, Justin's ogen straalden en hij likte over zijn lippen. Ik ging naast hem onder de dekens liggen, ik lag net goed toen de dokter en de moeder van Justin binnen kwamen.
'Goed nieuws, meneer Bieber. U mag morgenvroeg naar huis'

Kudo voor de verassing?

Reageer (5)

  • crazycatlady

    geweldig:D love it<3 en verassing???:D ben benieuwd:D

    1 decennium geleden
  • Robbers

    Wtf een verassing is iets heel anders dan een verrassing eh...

    1 decennium geleden
  • stupidOTP

    anna houd van verassingen:)

    1 decennium geleden
  • Triplet

    IK HOU VAN VERASSINGEN. <3 Raar woord eigenlijk.

    1 decennium geleden
  • DiedeHorann

    Leuk! Alleen een tip, niet te vaak op activeren drukken, ik krijg nu 4 keer een mailtje dat jij hetzelfde hoofdstuk hebt geschreven , beetje irritant!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen