Ongeduldig zat ik de auto opweg naar het ziekenhuis in Londen, Justin en ik waren gister terug gevlogen naar Londen. Ik had gevraagt of hij niet liever bij zijn moeder wilde blijven, maar hij had geantwoord dat hij liever naar huis wilde. Awwhhh. Ik parkeerde zo dicht mogelijk bij de ingang, Justin zat al klaar in zijn rolstoel.
'Hi, babe. Klaar om te gaan?' vroeg ik,hij knikte blij en ik drukte een kusje op zijn lippen. Hij keek me met een pruil lipje aan, ik grinnikte en drukte mijn lippen in zijn nek. Ik ging snel weer recht staan en pakte Justin's rolstoel, ik rolde hem naar de auto en tilde hem op om hem voorin te zetten. De rolstoel klapte ik in en legde die in de kofferbak.

Even later rolde ik Justin de keuken binnen waar Rose aan het afwassen was.
'Oh, Jongens! Wat was ik ongerust!' riep ze uit - Ik had inmiddels het hele verhaal gesmst toen ik in het vliegtuig zat- Ze omhelsde ons stevig en drukte een kus op onze beide wangen.
'Rose, ik kan Justin geen 8 verdiepingen elke keer dragen. Is het goed als hij op de bak in de studie kamer gaat?' vroeg ik.
'Niks daarvan! Ik heb iets voor jullie' zei Rose met een brede lach, Rose liep naar buiten. Verbaasd volgende ik haar met Justin voor mij uit duwend, we liepen het hele landgoed over. We stopten bij de bosrand, daar stond het oude, vervallen tuinhuisje. Alleen was het niet meer zo vervallen, het was duidelijk opgeknapt. Het zag er nu uit als een leuk twee-persoons huisje.
'Ik, de oudste kinderen en een aannemers bedrijf hebben hier aan gewerkt toen Justin hier kwam wonen' zei Rose trots, Justin keek met grote ogen naar het huisje.
'I-is dit voor ons?' vroeg hij verbaasd.
'Ja, we dachte dat jullie wel iets voor jezelf wilden' zei Rose, Justin rolde zichzelf naar Rose en omhelsde haar.
'Bedankt, heel erg bedankt' zei Justin half huilend. Rose sloeg haar armen om Justin heen en wreef over zijn rug.
'Het is al goed, lieverd' zei Rose zacht, 'Ik zal jullie alleen laten' voegde ze er nonchalant aan toe, ik liep een stukje achter haar aan.
'Bedankt, mam' zei ik, ze glimlachte en kneep even in mijn wang en liep weer door. Ik liep terug naar Justin die me met een grijns zat aan te staren, ik tilde hem voorzichtig op en liep richting de deur. Ondertussen ik de trap op liep drukte Justin kusjes in mijn nek, ik deed de enige deur in de gang open en stond in een mooie kamer met een king size bed. Heel voorzichtig legde ik Justin op het bed, voorzichtig ging ik met mijn benen om zijn heupen zitten en drukte mijn lippen vol lust en liefde op die van hem.

Reageer (3)

  • HEERSBEESTJE

    aaahw so cute! i want that house too O.o
    en dan ontvoer k mn crush en breng hem daarheen :-9
    whahaha duivelse plannen hiero....

    Once a time, there was a little gummybear called Niall. He sneaked away every night to see his boyfriend. His boyfriend was Justin, a really lovely teddybear who lived on the third floor in a flat near by Londen. Also this beautiful night, Niall sneaked out and walked the whole way to Justin, while he was singing a nice song.
    The song he was singing, was about a boy and a girl who lived happy ever after.
    Niall stopped singing when he heard a car, across the street comming over with the speed of a spaceshuttle. He jumped away when the car breaked too late.

    End of my random story with spelling/gramm mistakes xD
    xx

    1 decennium geleden
  • Appelpudding

    Sso freaking cute n'awh justin and Niall are made for eachother x' :)

    1 decennium geleden
  • crazycatlady

    ahhh geweldig! i love this story<3 ze zijn zo schattig samen(:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen