Foto bij || 024 || Harry Styles

©LittleThingy


Shout-Out to: telephone number- One Direction
;) Die kreeg je nog te goed 1D1Dlove1D1D

Jullie reacties zijn zo sweet en dat maakt het extra moeilijk om de leukste uit te kiezen ;( Jullie maken het ons zo makkelijk om het verhaal te schrijven en maken het voor ons veel leuker maar ook is het weer zo moeilijk om die liefste reactie uit te kiezen want ze zijn gewoon allemaal lief! Oké..Hoe ga ik dit nu weer doen...

SHOUT-OUT TO: roekletje, zoedelise, 1D1Dlove1D1D, Big1DLover, pienbikkel, fiepreemst, Hazzaslover, ILoveHoranx, 5Boys1Dream en natuurlijk ook Moonlight1D.
Sorry maar jullie reacties waren allemaal zo lief dus ik kon niet kiezen :$ Dan maar een Shout-out naar jullie allemaal toch?

In ieder geval hebben we gewoon dik 2 pagina's met reacties en dat is gewoon geweldig! Jullie zijn echt super <3 (Btw, zometeen een twitcam van Nialler :D) Maar we zijn nog min. 6 vragen nodig voor de Q&A dus stel de meest onnozele vragen ever, het maakt niet uit! Wij zullen elke vraag eerlijk en oprecht beantwoorden, hoe moeilijk ze ook zijn, bijv. Sla Zayn dood of dood Harry met een mes? Zelfs dat soort vragen :O Beetje erg haha maar ach!? Wat jullie vragen beantwoorden wij :3 Enne, ik maak het met het laatste getal wat makkelijker; Het is tussen de 0 en de 20. Raad snel ;) Ik ga nu even niet reageren op jullie reacties aangezien de weinige tijd die ik heb. Volgend hoofdstuk doe ik dat met alle plezier weer ;) By the way, in HS 030 en verder gaat er iets spannends gebeuren dusse, geef reacties en we vliegen er dan zo snel mogelijk naartoe ;) Enjoy the story and we love you, all of you. Als jullie er niet waren om ons verhaal en ons te steunen dan zou het verhaal er niet meer zijn. We owe it all to you (like 1D says ;)) xoxo Love you lots LittleThingy (and of course SamanthaJade ;))

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • Nisssie

    Echt lollig. (wow klinkt lullig als je leest over iemand die zelfmoord pleegt...) Maar dat bedoelde ik niet. Je ziet allemaal reacties van ZAYN JE MAG GEEN ZELFMOORD PLEGEN!! En niemand lijkt door te hebben dat het niet echt gebeurt en dat ze moeten roepen NEE JE MAG ZAYN GEEN ZELFMOORD LATEN PLEGEN!! maar
    OMG!! NEEE ZAYN JE MAG GEEN ZELFMOORD PLEGEN!!

    wow dat was echt t domste dat ik ooit heb gedaan. Eerst zeggen dat mensen niet slim zijn omdat ze iets doen en het dan zelf doen. Extra gaten morgen in mn hoofd zijn denk ik geen goed idee. xD

    1 decennium geleden
  • 1D1Dlove1D1D

    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Zayn mag niet dood gaan zonder hem is er geen 1D

    1 decennium geleden
  • Liebrecht

    Zayn, niet doen, je schiet er niks mee op!! He, dank je voor de shoutout :) Snel verder!! Oh en nog een vraagje, wat zou je doen als je 30 minuten met een van de jongens kan doorbrengen, maakt niet uit wie ;)

    1 decennium geleden
  • dreamerXx

    aaaah spannend, snel verdeeeerrrr!! ;)
    heb ik al gezegd dat jullie fantastisch schrijven?
    waarsgijnlijk wel eah, sorr maar dat komt omdat het zo spannend is ;)
    hahahahaha, love youre story!!! ;)
    (Y)(hoera)(yeah)_O_(nerd)(krul):Y):$;)xD:9~:P(lol)(K)(H)(flower)(doeg)

    1 decennium geleden
  • Cannon

    ZAYN ALS JE HET OOK MAAR WAAGT OM ZELFMOORD TE PLEGEN DAN VERMOORD IK JE! Oke, dan is hij toch al dood maargoed.
    Dan een paar vragen (weet niet of ze al geweest zijn maar ben te lui om te kijken)
    Liever met Liam trouwen, maar geen kinderen krijgen met hem, of met Niall twee prachtige kinderen krijgen maar niet met hem trouwen?
    Heb je een favoriet van 1D?
    Wat is je top 3 van liedjes van 1D?

    Snel weer verder! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen