Foto bij Chapter O.44

Kristen point of view.

De dagen gaan als een sneltrein voorbij. Als het juni is beginnen de zenuwen op te spelen en andere docenten merken het. "Gaat het wel goed met je Kristen?"had Minerva een keer gevraagd. Natuurlijk had ik ja gezegd.

Een beetje duizelig van de warmte stap ik het bad uit en begin me af te drogen. Nog maar minder dan een maand... Ik zucht diep, en loop mijn kamer in opzoek naar comfortabele kleding. Als ik aangekleed ben, ga ik naar het vertrek van Severus. Ik klop zachtjes,en loop dan gelijk door naar binnen. Wat ik aantref doet me glimlachen. Severus ligt languit op de bank te slapen, de opdracht begint duidelink zijn tol te eisen. Zachtjes trippel ik naar de kast en pak een glas en een fles wijn. Ik schenk voor mezelf in, en loop richting zijn boeken kast. Nieuwsgierig pak ik weer het kleine in leer gebonden boek. Dit boek is eigendom van de halfbloed prins. Ik word er niet veel wijzer van.

"Ben jij volbloed of halfbloed?" vraag onverwachts aan Severus en hij kijkt me verast aan. "Halfbloed, hoezo?" "Ben jij dan de halfbloed prins? Ondoorgrondelijk kijkt hij me aan. "Hoe weet jij dat?" Zijn stem klinkt redelijk rustig, maar alsnog voel ik me ongemakkelijk. "Door het boek in je boekenkast" zeg ik snel. Hij zucht zachtjes. "Dat was een bijnaam van vroeger. Niets bijzonders." Opgelucht kijk ik hem aan. Hij geeuwd. "Ik denk dat ik even ga douchen..." mompelt Severus en hij staat op, en loopt naar de badkamer.

Gedesorienteerd kijk ik om me heen, het is inmiddels donker in ik lig in een bed. Twee arnen om mijn middel belemmeren mij om te bewegen. Ik kruip maar wat vetder onder de dekens en druk me wat steviger tegen Sev aan. "Ah , ben je wakker slaapkop." Ik hap geschrokken naar adem. "Jezus je liet me schrikken! " Hij grinnikd zachtjes. "Je hebt bijna twaalf uur geslapen." zegt hij lachend. "Echt?" mijn stem klonkt verbaasd. "ja" ik geeuw. "hmm dan ga ik nog maar wat verder slapen." en ikga nog wat beter in zijn armen liggen, en ik sluit tevreden mijn ogen.

Reageer (2)

  • bels

    sweet!

    Xx

    1 decennium geleden
  • Page394

    Aww, zij zijn echt lief samen!!
    Snel verderr!!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen