Foto bij Chapter O.45

kristen point of view.

De dood van dumbledore komt schrikbarend dichtbij, en mijn opdracht is een zware last op mijn schouders. Ik doe het allemaal voor Severus, om het voor hem wat makkelijker te maken. Malfoy heeft er geen idee van dat hij de opdracht niet hoeft uit te voeren, en ziet er bar slecht uit. Hij heeft diep paarse wallen onder zijn ogen, en zijn huid heeft een grauwe grijstint, niet z'n normale bleke kleur. Er hangt een gespannen sfeer binnen de muren van Hogwarts, natuurlijk omdat de vakantie nadert, maar ook de examen kandidaten zijn gespannen.

"Hebben jullie dat begrepen?" Zeg ik tegen de klas, terwijl ik de leerlingen een voor een streng aankijk. "Ja professor McKibben." dreunen ze allemaal tegelijk op. De derde jaars zijn mijn favorieten leerlingen, nog net niet volwassen maar ze proberen zich wel zo te gedragen. Het is leuk om te zien hoe ze daar mee worstelen. Ik zucht. Ik mis mijn jeugd op Hogwarts, het was een fijne tijd geweest. Ik had niet verwacht dat mijn leven deze wending zou nemen, dat ik me aan zou sluiten bij The Dark Lord. Het is natuurlijk nog niet officieel, maar zeer binnenkort zou The Dark Mark ook in mijn huid gekerfd staan. The Dark Lord weet natuurlijk niet dat Severus en ik allebei voor Dumbledore handelen en niet voor hem, maar als Severus en ik de opdracht uitgevoerd hebben, zullen wij zijn beste Death Eathers zijn.

Het begint steeds warmer te worden buiten en in de middag pauze loop ik genietend over het terrein. De zonnestralen verwarmen mijn gezicht, en geven een prachtig effect op het immens grote meer. Ik zie dat sommige leerlingen lachend stukjes brood naar de Reuze inktvis gooien en aan zijn tentakels kriebelen. Vroeger had ik daar nooit het lef voor, ik vond het grote ding maar eng. Even verderop zie ik Harry, Ron en Hermione het huisje van Hagrid verlaten. Hagrid krijgt mij in het oog en zwaait me vrolijk toe. Een verdrietig gevoel overvalt me. Binnenkort zal hij me haten, net zoals iedereen op Hogwarts, want het komt hoe dan ook uit dat ik samen met Severus verantwoordelijk zal zijn van de dood van Dumbledore.

Reageer (3)

  • bels

    natuurlijk stop je nu:P

    Xxly

    1 decennium geleden
  • Catmint

    IEKS!!!
    niet stoppen nu :(:(:(:(

    1 decennium geleden
  • Page394

    Snel verder!
    Het wordt echt spannend nou!
    XXx(flower)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen