Foto bij chapter eight.

avalon.

En daar zat ik dan, op een vage krakende bank, naast Niall, met z'n gitaar en Sandy zat voor me op een of andere vage kruk. Er waren al zeker twee uur voorbij gegaan en we zaten al twee uur dus zo te oefenen, echt erg, maar wel erg gezellig. Het lukte me al aardig, bijna alle liedjes kende ik al zo'n beetje, maar ik was erg bang dat ik het verkeerd ging spelen die avond. Niall zei dat ik een goede leerling was, waarna ik hem een klap tegen z'n achterhoofd verkocht, want de manier waarop die dat zei was hilarisch. Voor zo'n grote sterren als One Direction was dit kamertje erg klein, maar volgens mij waren er nog veel meer van zulke kamertjes, maar volgens Niall was dit hun kleedkamer. De stylisten hadden mijn maten gevraagd en me eens goed bekeken, waardoor ik me een klein beetje verlegen voelde, maar de blonde styliste, volgens mij was dat die Lou, was erg aardig en maakte complimenten over mijn figuur. Ze zouden zo komen met m'n kleren, in een paar verschillende vormen en maten natuurlijk, waarna we, Niall, Sandy en ik, zo terug gingen naar de anderen om een keer, met mij erbij, het concert door te nemen. Voor iedereen was het gewoon heel normaal en alles, maar ik vond het best spannend, nou eigenlijk erg spannend. Sandy vertelde me dat ik me vooral op het spelen moest focussen en niet te veel moest nadenken, dat was het beste, want als ik te veel na zou gaan denken zou het sneller fout kunnen gaan, wat niet echt handig zou zijn. Niall zou met een paar liedjes meer meespelen en Sandy zou proberen te helpen als hij merkte dat het mis ging. Ik had in zo'n korte tijd al zo'n sterke band opgebouwd met hun, Niall was echt een schat en Sandy was echt super aardig, en de andere jongens, en of mannen ligt eraan hoe je ze wilt noemen, leken me ook hartstikke aardig, gelukkig, en natuurlijk was Josh echt zo'n cutie.
"Nou, laten we Everything about you nog eens oefenen." zei Niall terwijl hij de goede gitaar in mijn handen duwde met een schattige glimlach op z'n lippen en zelf zijn eigen gitaar van de grond pakte. De meeste liedjes gingen wel goed, maar er waren een paar waar Niall en Sandy me nog echt mee moesten helpen. Ik leerde snel, altijd al, maar het zou niet echt gezond zijn als ik alles al in één keer kon, toch? Ik grinnikte even en begon te spelen terwijl Niall mee begon te zingen en Sandy luisterde met zijn armen over elkaar heen geslagen over z'n gitaar heen. Ik probeerde niet op Sandy te letten, want volgens mij probeerde hij me af te leiden met z'n veels te blije gezicht. Ik grinnikte en probeerde me te focussen om m'n gitaar maar na ongeveer een halve minuut ging het mis, waarna ik begon te lachen.
"Sandy, stop it please." zei ik lachend en veegde de plukken haar uit m'n gezicht die voor m'n ogen waren komen te hangen.
"Wat doe ik dan?" vroeg hij met een onschuldige grijns op z'n gezicht, waarna hij begon te lachen.
Ik wou net wat zeggen toen iemand de deur open trok, het waren de drie stylisten, waarvan eentje Lou heette, maar ik wist niet precies welke dat nou was. Ik grinnikte zachtjes en zette de gitaar aan de kant.
"Jongens, gaan jullie je maar alvast omkleden, zodat jullie zo kunnen beginnen, dan kijken we even welke kleren het beste zijn voor Avalon." zei een van de stylisten. Sandy en Niall knikte beide braaf en verdwenen snel door de deuropening de gang op, met hun gitaren in hun hand en ze speelde een vrolijk deuntje.
Een van de styliste, deze had een rode hanenkam en een piercing door d'r neus, wat er erg gaaf uit zag, sloot de deur en de styliste met lang zwart haar dat in een wilde staart gebonden zat legde vier paar outfits op de bank neer. Mijn wenkbrauwen schoten omhoog, die outfits waren echt geweldig, niet heel bijzonder, behalve de derde dan, ik vond die broek echt gaaf, maar ik zou hem zelf niet gekocht hebben. Ik grijnsde een beetje onbedoeld.
"Welke vindt je het leukst?" vroeg de blonde styliste en ik keek haar vragend aan.
"Hoe bedoel je, krijg ik de outfit die ik kies vanavond aan of wat?" vroeg ik en ze knikte ter bevestiging. Ik sloeg mijn armen over elkaar heen terwijl mijn lichte ogen de vier verschillende outfits bekeken. De derde was echt wel gaaf, maar of het iets was om in op te treden, ik bedoel de band was toch een soort achtergrond, de hoofdact was One Direction en ik wou al helemaal niet te veel aandacht trekken op m'n eerste optreden, sowieso wou ik nooit echt alle aandacht op offeren. Ik zuchtte even en dacht na, wat zou me leuk staan, comfortabel zitten en niet te erg opvallend zijn voor vanavond, en dadelijk voor de sound check, of ik gok tenminste dat het een soundcheck is. Mijn hersens kozen voor de eerste outfit, gemakkelijk en echt mijn stijl, maar ik hield zo erg van de laarzen van de tweede outfit en de broek van de laatste outfit, ik zou die ook graag eens aan willen hebben.
"Blijven die outfits hier gewoon of brengen jullie die straks weer terug?" vroeg ik nieuwsgierig.
"Deze blijven gewoon hier, maar dan wel de goede maat voor jou." antwoordde roodharige styliste. Ik maakte nog een denk-face en dacht even na.
"Doe dan maar de eerste outfit." zei ik uiteindelijk en de blonde styliste pakte de outfit van de bank af terwijl ze deze me voor hield, de andere twee gingen de outfit in een maat groter en kleiner pakken, waarna ze me vreselijk vlug omkleedde om na een kwartiertje alweer op het podium te kunnen staan, want we hadden nog maar even en dan zou de zaal vol zitten.

____________________________
Sorry guyz dat jullie zo lang moesten wachten maar ik had niet echt genoeg inspi voor dit hoofdstuk, dus :c En als er ergens fouten in zitten zeg dit, want ik lees het hoofdstuk bijna nooit na voordat ik het activeer dus. Als jullie vragen hebben, mail me die dan, of zet ze hier neer. i love you guyz all. & I hope dat ik dit weekend nog een hoofdstukje schrijf maar ik kan niets belovenn xx

Reageer (4)

  • xLoessx

    zeg kind. je kan ook gewoon eens een keer een verhaal afmaken hea. ;o julia weet wel wat ik bedoel (:
    NIET NA DE EERSTE PAAR HOOFDSTUKKEN STOPPEN.
    en aangezien dat je na morgen fijn vakantie hebt waar je toch maar 2 uur per dag huiswerk hoeft te maken,
    kan je dan fijn weer eens verder aan deze story. en we houden het feit dat morgen de wereld vergaat er even niet bij

    xiloveyouuuu en jij mist mij niet haha

    1 decennium geleden
  • nightqueen

    Ik heb net even dit verhaal gelezen gehad en I love it! Ga je er nog mee verder? Ik vind het in ieder geval veel belovend =) x

    1 decennium geleden
  • LukeHemmings

    hehe, ik vond 1 het leukst.
    ik heb een vraag, WANNEER GA JE VERDER?!!??!!
    hoooooooooooooooiiii
    hehe ik heb een hehe bui...
    ik heb honger :(
    WHO WANNA GO TO NANDO's MET MET?
    sowwy moest gewoon ff...
    pretty please gauw verder!
    *oplichtende ogen*
    Xx LxL ChocoPupz

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    Mhihi leuk ;d x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen