Foto bij Hoofdstuk 11

Het paardje hierboven is Apple! Apple is gebasseerd op een echt bestaand paard! Helaas is ze verkocht :-(

Amy POV

Ik zat op mijn kamer die ik samen met Liam deelde achter de computer. Ik was aan het kijken voor een 3 jarig paardje. Liam wou hem of haar betalen. Maar dat wou ik niet dus ging ik er stiekem 1 kijken. Ik had al een mooie merrie gezien. Daar was ik helemaal verliefd op. Ze was een mooie vos. Ze was wel al ingereden maar dat maakte niet zoveel uit van ze kende bijna niks. Haar vader had met springen op een hoog niveau gelopen en haar moeder dressuur dus ik kon veel kanten met haar op. Ik keek bij meer info. Daar stond een telefoon nummer dus die typte ik op mijn telefoon in.

Ik had net gebeld en ik zou morgen kunnen kijken. Het was dicht bij dus kon ik gewoon lopend. Ik hoopte dat ze net zo mooi was op de foto's. Nu ik bij het adres keek zag ik dat het een paar huizen verder was. Nouja dan hoef ik niet ver te lopen! "Amy kom je? We gaan eten." Riep Sarah
"Ja ik kom eraan!" Riep ik terug.
Ik liep naar beneden en ging naast Liam zitten. Ik gaf hem een kus. Schepte wat eten op en begon te eten. Al snel had ik het op. We zouden vanavond een filmavond houden. Ik ging alvast een film uitkiezen. Als eerste pakte ik War horse. Daarna een horror en nog een andere paarden film. Deze keer over een renpaard. De andere waren ook klaar met eten en kwamen op de bank zitten. Ik deed war horse in de dvd speler. Hij begon en ik ging tegen Liam aan zitten. Hij sloeg zijn arm om me heen.
Zo zat ik heel de avond tegen Liam. Tot ik in slaap viel.

De volgende morgen.

Ik werd wakker op mijn bed. Liam had zijn armen om me heen geslagen. Ik keek op mijn wekker en zag dat het 9 uur was. Over een uurtje ging ik naar de merrie gaan kijken. Ik pakte mijn kleren en ging douchen.
Het was nu 10 voor 10. Ik legde een briefje neer dat ik even weg was en ging weg. Ik nam voor de zekerheid mijn portemonnee mee. Daar zat genoeg geld in. Ik liep naar het huis aan het einde van de straat en belde aan.
"Hallo ik kom naar het paardje kijken wat u te koop heeft." Zei ik vriendelijk toen er open werd gedaan.
"Oké kom maar mee, ik zal je Apple laten zien." Zei de vrouw "Ik ben trouwens Eva."
"Oké ik ben Amy!" Zei ik
We liepen naar achter. Ik zag een paar paardjes staan. Ik zag meteen het paardje waarvoor ik kwam kijken. Ze was erg mooi. Eva ging haar pakken en haar opzadelen. Met opzadelen was ze erg braaf. Eva vertelde ook wat over Apple haar geschiedenis. Eva zou haar eerst rijen en daarna zou ik gaan. Apple had mooie gangen. Ze waren erg ruim. Ik ging nu op Apple. Ze reed fijn. Eva zette ook een hindernis neer. Ik sprong er over heen. Apple sprong er gemakkelijk over heen. Ik wist meteen dat ik haar zou kopen. "Wat vraagt u voor haar?" Vroeg ik
"Je mag haar hebben voor 4500 euro."
"Ze is verkocht!"
Ik gaf Eva het geld. Het zadel en het hoofdstel kreeg ik meteen mee. Ook kreeg ik haar paspoort. ik zag dat ze officieel Apple Queen strona heette. Ik ging met Apple naar huis. Ik ging wel naast haar lopen. Ik wist nog niet wat ze zou doen als ik er op zat. Al snel kwam ik weer bij het huis. "Kom maar Apple jij gaat vast snel nieuwe vriendjes maken! Denk vooral met mijn andere paardje.

Liam POV
Ik werd wakker en voelde of Amy nog naast me lag. Ze lag er niet meer. Ik ging naar beneden. Daar zat ze ook niet. Daarna zag ik een briefje liggen. "Ik ben even weg. Xx. Amy"
Wat moet zij nou om 10 uur doen? Ze doet toch niks raars? Ik liep naar de woonkamer en zag daar Sarah Niall Laure Harry en Louis al zitten. De andere zullen vast nog in bed liggen. "Morgen." Groette ik. "Morgen" antwoorde Laure vrolijk. Ik plofte op de bank en pakte een broodje wat op de tafel lag. Ik at het op. Even later hoorde ik hoefgetrappel buiten. Ik ging kijken wie dat was. Ik zag Amy met een voskleurig paardje naast haar lopen. Wie is dat nou weer!? Ik liep naar buiten en vroeg wie dat was. "Mijn nieuwe paardje!" antwoorde ze trots. "Mooi is ze hè!?" Zei ze
"Ja heel mooi. Maar hoe ben je daar nou weer aangekomen?" Vroeg ik.
"Ik was op internet aan het zoeken en zag haar staan. Daarna zag ik dat het een paar huizen verder was dus ging ik meteen kijken. Ik was helemaal verliefd op haar dus kocht ik haar."
Dus ze had zonder dat ik het wist een paard gekocht? En ik had nog wel gezegd dat ik een nieuw paard zou betalen!
Soms is ze ook echt eigenwijs hè!

Reageer (1)

  • LaureWithAnE

    hahah aaawh, snel verder liefie?? xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen